Šíp.deník.cz

DÍTĚ BUDE V DUBNU: Meghan oznámila termín porodu. Kluk nebo holka?

Už to víme! Těhotná vévodkyně ze Sussexu se omylem prokecla a dítě, které čeká se svým manželem, princem Harrym, se narodí v dubnu. Zpráva jí omylem vyletěla z úst před fanoušky v Birkenheadu, kam se s Harrym vydala za královskými povinnostmi. Ale co pohlaví, Meghan, bude to chlapeček, nebo holčička?

1 / 11
Meghan Markle a princ Harry

Meghan Markle se první tři měsíce těhotenství se svou jobovkou logicky nikomu nesvěřila. Poprvé se o tom rozhodla promluvit na svatbě princezny Eugenie z Yorku, společně s Harrym to oznámila královně Alžbětě, Charlesovi a vévodům Kate Middleton a Williamovi. Strhla tak všechnu pozornost na sebe, což jí Eugenie dlouho neodpustila.

Od té doby se Meghan neschovává do volných šatů a obrovských kabátů, do nichž by se vešly další tři osoby; své bříško pyšně ukazuje světu. Mnozí jí závidí, protože Meghan má kromě většího břicha stále stejnou hubenou postavu - často se objevuje v upnutých šatech, v nichž připomíná modelku. Teprve nedávno se vévodkyně dozvěděla přesný termín porodu a pár informací se rozhodla prozradit i svým věrným fanouškům.

Termín porodu už za tři měsíce

Meghan Markle a princ HarryZdroj: winto

A zatímco na Kate Middleton útočí nejrůznější extremistické skupiny z Blízkého východu, Meghan si pyšně kráčí po Británii a každému vypráví, kdy se robátko narodí. Na královské návštěvě města Birkenhead se neudržela a fanouškům oznámila, že je v šestém měsíci a termín porodu má v dubnu.

Šťastnou zprávu vykřičela do světa v doprovodu svého manžela, se kterým má letos první společnou královskou povinnost. Meghan se dopustila nemalé chyby, protože oficiální oznámení má provést Kensingtonský palác. Ten se zatím nijak nevyjádřil.

Bude to chlapeček, nebo holčička?

Meghan Markle a princ HarryZdroj: profimedia

Fanoušci celou dobu spekulovali, jakého měsíce se nový královský potomek narodí. Mnozí vzhledem k velikosti Meghanina bříška tipovali březen, nakonec se sekli jen o měsíc.

Její věrné následovníky zpráva ohromně potěšila, když se však zeptali, zda jim prozradí pohlaví dítěte, Meghan se zdráhala, nakonec přiznala, že sami nevědí. Chtějí si to nechat jako překvapení.

Meghan nasadila šťastnou masku

Meghan Markle a princ HarryZdroj: profimedia

Meghan bříško schovávala v dlouhém červeném kabátu, na její tváři bylo poznat, že je vévodkyně šťastná; jako by se v jejím osobním životě nestalo nic, za co by se měla stydět, například odchod tří zaměstnanců nebo nešvary se švárou.

Nedávno se objevila informace, že Meghanina osobní strážkyně podala výpověď. Podle neoficiálních zdrojů vévodkyni nemohla vystát a nedokázala splnit přehnané požadavky. 

Vyhrocená situace s Kate a Williamem

Meghan Markle a Kate MiddletonZdroj: profimedia

S Kate Middleton se stále nemají rády. Další spory začaly začátkem prosince a vyústily v rozhodnutí odstěhovat se z Kensingtonského paláce do chaty ve Frogmore. Nový start v životě plánují Meghan s Harrym po narození svého prvního potomka.

Situace se vyhrotila natolik, že Meghan ani Harry nebyli pozváni na Kateiny 37. narozeniny, které se uskutečnily minulý týden. Obě rodiny se nemohou dočkat, až bude jaro a jejich cesty se částečně rozdělí – Kensingtonský palác je pro ně zjevně moc malý

Co nového u nás?

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů