Šíp.deník.cz

Tajná TĚHOTENSKÁ PÁRTY Meghan Markle: Host prozradil pohlaví dítěte!

Meghan Markle
Meghan Markle
Zdroj: profimedia
Sdílej článek:

Meghan Markle je v sedmém měsíci těhotenství, což obyčejně znamená několik těhotenských oslav, předporodních večírků či baby showers, chcete-li. Na jednu se vydala do New Yorku, kde stráví celkem pět dní bez svého manžela a dramat kolem Kate Middleton. 

Už za dva měsíce, alespoň jak to obvykle vychází, se dozvíme, co se naší drahé vévodkyni ze Sussexu narodí. Ještě než ten velký den D nadejde, připravila si pro nás Meghan a její parta kamarádek několik oslav narození dítěte. V Americe se jim říká Baby shower, což nemá nic společného se sprchováním miminek. Je to oslava, kde se oslavuje nastávající matka a její nenarozené robátko, hosté jí předají nejrůznější dárky v podobě zásob plen, koše na pleny, pudru na zadek, dudlíků, ty bohatší věnují kočárek. A pak se hrají různé hry spojené s dítětem, například uhádni pohlaví, tipni si jméno, kolik bude dítě vážit, hra na schovávanou, dětské Monopoly, u kterého si všichni vzteky rozdrásají obličeje, a další zábavné aktivity. 

Jak bude probíhat její tzv. baby shower?

Meghan MarkleZdroj: profimedia

Meghan Markle se v paláci rozloučila s královnou, princem Harrym a tou fúrií Kate Middleton, a vyrazila na soukromou cestu do svého nejoblíbenějšího New Yorku. Důvod? S nejbližšími přítelkyni oslaví své nenarozené děťátko.

V Americe je tzv. baby shower tradiční a očekávaná událost, bez níž by se o nenarozené (a dále narozené) dítě nikdo příliš nezajímal. Matka je obklopena přáteli a dárky, přítelkyně se opijou do němoty a jedna z nich skončí ubodaná ve vaně. V tomto případě se ale těhotenská oslava pravděpodobně obejde bez vzrušujícího sledu událostí, protože i přes ochranku přede dveřmi, za dveřmi i pode dveřmi se očekává únik informací.

Fanoušci se sází, jestli se narodí kluk, nebo holka

Meghan MarkleZdroj: profimedia

Meghan se do New Yorku vypravila soukromým tryskáčem. V New Yorku na ni už čekalo snad tisíc a jedna paparazziů, kteří si pochutnali na jejím obrovském bříšku. V jeden okamžik to vypadalo, že se Meghan pod tíhou ohromného břicha podlomí kolena, což zase utvrdilo fanoušky v tom, že místo jednoho dítěte čeká dvojčata.

Už od začátku ohlášení těhotenství se fanoušci sází, co se z přísně střeženého vajíčka vyklube. Bude to holčička, nebo kluk? A co když Meghan čeká dvojčata? Její rodina je plná případů jednovaječných dvojčat, takže je veliká šance, že si porod trochu prodlouží.

Meghanina kamarádka prozradila pohlaví dítětě

Meghan MarkleZdroj: profimedia

Na cestě na soukromou oslavu byla i Meghanina kamarádka a kolegyně ze seriálu Suits, Abigail Spencer, která byla vyfotografovaná s darem pro nastávající maminku. Z tašky čouhala modrá mašle, což mělo za následek příliv komentářů oslavující budoucího prince.

Jenže žijeme v roce 2019 a modrá barva nemusí nutně znamenat, že jde o chlapečka. Těchto stereotypů a se marně snažíme zbavit, spoustu rodiček už nevidí růžovou jako striktně holčičí barvu a modrou jako chlapeckou, moderní matku zajímají dárky, ať už mají jakoukoliv barvu.

Oslavy budou dvě, ta druhá bude nudnější

Meghan MarkleZdroj: profimedia

Po pětidenním odpočinku od královských povinností se Meghan vrátí zpátky do Kensingtonského paláce, aby pro svou druhou rodinu a ostatní "přátele" uspořádala další těhotenskou oslavu. Očekává se, že bude méně zábavnější, všichni budou muset sedět rovně jako pravítka a jediné povolené pití bude tradiční earl grey. Z her si maximálně zahrají oblíbené šachy, kde figurky představují různé členy královské rodiny.

Úplně chápeme Meghan, že se na výlet do New Yorku těšila celý rok. I na fotkách se zdá být nesmírně šťastná, takhle přirozeně a nenuceně usmívat se ji nikdo neviděl od svatby.

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů