Šíp.deník.cz

Měla co dělat, ABY JÍ NEVYPADLY… Která hvězda se prsila v černých šatech?

7 fotografií 7
18+
Výstřih prsa známé herečky víc odhaloval, než skrýval.
Výstřih prsa známé herečky víc odhaloval, než skrýval.
Zdroj: Koláž Šíp
Gemma Arterton byla hvězdou předávání divadelních ocenění. Jistou roli v tom sehrálo její poprsí... ... které se nepřehlédnutelně hlásilo o slovo. Arterton v pohodě snese pojmenování žena krev a mléko.
Sdílej článek:

V budově opery v Londýně si dala před pár dny dostavení britská smetánka a jednu ze slavných žen nešlo přehlédnout. Hluboký výstřih totiž sotva udržel její rozměrné poprsí.

Olivier Awards jsou nejprestižnější britské divadelní ceny. Ve skutečnosti je ale úplně jedno, co a komu se 12. dubna v Londýně předávalo. Královnou večera se stala britská herečka Gemma Arterton.

Kráska, která si v roce 2008 zahrála v Bondovce Quantum of Solace oblékla elegantní černé šaty, které měly výstřih zapsaný snad v Guinessově knize rekordů jako ten největší na světě!

Arterton nikdy nepatřila mezi vychrtnuté herečky, v poslední době ale hvězda filmů Souboj Titánů, nebo Princ z Persie: Písky času ještě přibrala, a to se odrazilo především v oblasti hrudníku.

Gemma se prsila do všech stran a měla co dělat, aby jí obří ženské zbraně nevpadly. Ostatně, posuďte sami ve fotogalerii.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů