Šíp.deník.cz

Charlotte Štiková NARAZILA: Kdo ji chtěl kopnout do zadku? Mrkněte na video

4 fotografií 4
Charlotte si asi hubnutí představovala jako snažší věc.
Charlotte si asi hubnutí představovala jako snažší věc.
Zdroj: archiv
Charlotte Štiková. Takhle ji neznáme. Charlotte na čísla raději koukat nechtěla. Měřila se i ruka.
Sdílej článek:

Poslední šance! Charlotte Štiková (19) musí začít poslouchat, jinak skončí a zůstane tučným prasátkem. I tak by se dal přeložit postoj, který zaujal její osobní trenér Lukáš Kverka z Aquapalace Praha. "Metráček" se tak buď začne snažit, nebo poletí jako namydlený blesk.

Její tým v čele s hledačem talentů a fotografem Filipem Matušinským dělá pro úspěch vše. Aby také ne, porážku si nikdo nepřipouští. Fotograf celebrit se totiž vsadil s vedením magazínu Playboy, že když Štiková do léta zhubne 30 až 40 kilo, nafotí ji jako Playmate. V opačném případě bude muset fotit někoho jiného zadarmo. „Ono ani tak nejde o to, že bych nedostal zaplaceno. Ale tohle je výzva, kterou nechci vzdát," má jasno Matušinský. Charlotte mu však dvakrát nepomáhá.

Má miliony výmluv, aby nemusela cvičit. Sabotuje nejen trénink, ale i procedury v Petra Clinic. Nebo už je snad na místě minulý čas a Charlotte jde konečně do sebe? Protože co si budeme povídat, každá jiná dívka na jejím místě by dala cokoli, aby měla servis a péči jako ona. Trenér v Aquapalace Praha jí teď dal poslední šanci. Využije ji Štiková, nebo skončí jako blonďatá koule? Podívejte se na video!

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů