Šíp.deník.cz

Michal Holán z Policie Modrava: Během natáčení seriálu málem ZEMŘEL!

3 fotografií 3
Michal Holán
Michal Holán
Zdroj: Na baru/NOVA Plus
Michal Holán už se cítí dobře Herec s moderátorkou pořadu
Sdílej článek:

Herec Michal Holán (31) má za sebou velmi nepříjemou životní etapu. Během natáčení seriálu měl takové zdravotní problémy, že z nich málem nevyvázl živý. 

Přesto, že ho to táhne k dabingu, věnuje se Michal Holán také herectví a objevuje se v seriálu Policie Modrava. Jak přiznal, během natáčení bojoval s kily navíc, ale také s mnohem závažnějším problémem. 

Zdravotní problémy Michala na dva měsíce vyřadily z natáčení. V tu chvíli mu šlo o život. "Měl jsem zánět slepého střeva, který protékal do břicha. Ten den mě čekal akrobatický let s pilotem. Naštěstí jsem si to ale rozmyslel a místo toho jsem jel do nemocnice. Díky bohu, protože jinak bych byl možná teď už mrtvej. V nemocnici mě čekaly dvě operace a půl roku jsem měl umělý vývod," svěřil se Michal s tím, co ho v životě srazilo na kolena.

V online talk show Na baru na NOVA Plus se ale řešily i méně závažná témata. V Policii Modrava hraje záletníka, kterému nikdo neřekne jinak než krásný Jája. S věrností si hlavu neláme a žádnou sukni nenechá na pokoji. Ve skutečnosti ale Michal Holán prý nikdy nevěrný nebyl.

„Chvilkama jsem býval rozlítanej, ale teď mám tři roky přítelkyni. V tomhle mám čistý svědomí, nikdy jsem nebyl nevěrný," přiznal Michal. 

A jak to má vlastně s dabingem? Svěřil se, že se mu v životě splnil sen, dělá totiž práci, kterou si vysnil už jako malý kluk. Michal Holán patří mezi špičku českých dabérů, jeho hlas můžete slyšet z nespočtu seriálů a filmů.

„Já prostě ten dabing mám strašně rád. Ale hlavně já jsem dost lenoch a ten dabing je super v tom, že si nemusím nic připravovat," říká věčně vysmátý Michal Holán.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů