Šíp.deník.cz

Milenka Hugha Granta si NEVZALA KALHOTKY! A vidět bylo úplně všechno…

7 fotografií 7
18+
Většinou se na tenise všichni dívají na kurt a ne do publika...
Většinou se na tenise všichni dívají na kurt a ne do publika...
Zdroj: Koláž Šíp
Hugh Grant vyvedl matku svého potomka na tenis. V celku běžná fotka z lóže... ...jenže stačilo mírně roztáhnout nohy a skandál je na světě. Jak se říká, vidět bylo až do kuchyně! Drahá, můžeš se, prosím, trochu nadzvednout...
Sdílej článek:

Tomu se říká trefa do černého! Slavný fešák Hugh Grant (54) si před časem vyrazil na tenisové French Open a žena v jeho lóži ukázala světu místečko, kam běžně slunce nesvítí!

Oblíbený Hugh Grant, který zazářil především v romantickém hitu Nothing Hill, to má s ženami složité. Nikdy se neoženil a až do padesáti neměl děti. Pak si udělal hned tři během roku a půl, a to rovnou se dvěma ženami!

Jednou z matek jeho dětí je švédská producentka Anna Eberstein. Bývalou tenistku Grant o víkendu vyvedl na tenisový grandslam French Open a v hledišti se začaly dít velké věci.

Anna, jejíž věk, ani jméno syna nejsou známé, si oblékla slušivé (a kratičké) šaty. Těžko říct, jestli má ráda lehký jarní vánek, nebo je prostě velkou fanynkou legendárního filmu Základní instinkt, ale pod šaty si nevzala kalhotky.

Přitom jí musela být jasné, že v lóži na centrálním dvorci o ni bude vedle slavného herce mezi fotografy zájem…

Co naplat, několikrát se pak pohnula tak (ne)šikovně, že vidět bylo opravdu vše. Před desátou večer se tohle ani nesluší komentovat, a tak si ve fotogalerii udělejte názor sami.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů