Šíp.deník.cz

Milenka Usaina Bolta promluvila: Jak ji sbalil? O čem si povídali? Známe detaily

10 fotografií 10
Jady promluvila o svém slavném milenci.
Jady promluvila o svém slavném milenci.
Zdroj: Instagram/whatsapp
Jady Duarte Jady asi netušila, kam všude se fotka z jejího whatsappu podívá... Usain Bolt je olympijským vítězem i na trati 200 metrů. Usain Bolt
Sdílej článek:

Brazilská studentka Jady Duarteová (20), která se proslavila po celém světě postelovými selfíčky vedle olympijské legendy Usaina Bolta (30), se svěřila, jak jejich společný večer probíhal. A nebrala si servítky – dokonce se odvážně vyjádřila i o mužství nejrychlejšího muže planety.

Užíval si oslavný mejdan po úspěšné olympiádě a vůbec si nedělal hlavu s tím, že neumí portugalsky. Jak Jady prozradila, Usain s ní komunikoval pomocí google překladače v telefonu! „Byly to jen jednoduché řeči o tom, jak moc se mu líbím," svěřila se. „Používali jsme translator. Ale nepotřebovala jsem ho, abych viděla, že se mnou chce mít sex."

Dvojice se potkala v klubu All in, podle Jady se Bolt s nějakým velkým představováním neobtěžoval. „Stál před námi a najednou si sundal triko, aby nám ukázal svůj sixpack (vypracované svaly na břiše - pozn. aut.)," vysvětlila Jady. „Nikdy jsem nic takového neviděla. Prostě jsem si je musela hned zmáčknout."

Tělo atleta ji prý natolik oslnilo, že si v první chvíli ani neuvědomila, o koho jde. „Byl to neuvěřitelný pocit. Ty svaly byly tvrdé jako kámen. Věnovala jsem jim tolik pozornosti, že jsem si nejdřív vůbec neuvědomila, že patří Usainu Boltovi," nechala se slyšet.

Pak už to šlo ráz na ráz. Cesta na pokoj a sex. A Jady o něm řekla, co mohla. „Myslím, že u toho rád poslouchá song Rihanny Work, jen na rozdíl od rytmu té písně vše dělá opravdu pomalu," vyprávěla. „Myslela jsem, že to bude rychlé, ale byl to ten nejpomalejší sex, co jsem zažila. Dělali jsme to 40 minut, pak si chvíli odpočinul a začali jsme znovu."

Jady také okomentovala Usainovo mužství. „I když jsem čekala, že bude veliké jako pravý šampion, nebylo to tak. Je to prostě normální chlapík. Ale i tak to bylo vášnivě a žhavé, oba jsme si to užili," uzavřela.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů