Šíp.deník.cz

Miluška Bittnerová měla rande, ale... NEUVĚŘÍTE, co řekla o novém objevu!

5 fotografií 5
Miluše Bittnerová
Miluše Bittnerová
Zdroj: Tilen Vajt
Miluška se na své rande řádně připravovala. Miluška se na své rande řádně připravovala. Miluška se na své rande řádně připravovala. Miluška se na své rande řádně připravovala.
Sdílej článek:

Herečka Miluška Bittnerová (38) se po rozvodu konečně odhodlala jít na rande a patřičně se na to připravila. Pak ale přišel šok. 

Jak kartářka Bittnerové před nedávnem předpověděla, tak se i stalo. Ne, že by byla v jiném stavu, jak zněla jedna z jejích prognóz, na to je ještě čas po celý letošní rok, ale vyrojil se nový chlap. A Miluška si na něj pěkně políčila. Udělala si včera před večerním „randetem" pořádný wellness day.

"Ráno, nebo spíše dopoledne, jsem si zaskočila zaplavat, trochu si zavířila ve vířivce a pak navštívila svůj oblíbený salon. Prostě nic jsem nechtěla ponechat náhodě. Znáte to, když lapám ptáčka, musím mu pěkně zpívat. Tedy i dobře vypadat," informovala nás s úsměvem Bittnerová, která si na zkrášlovací kůru vyrazila k Pitymu, známému z VyVolených.

A poté už byl čas vyrazit na kýžené rande. Místo lásky na první pohled se ale bohužel událo něco zcela jiného, s čímž se Miluška svěřila. 

"Makala jsem na sobě a udělala, co se dalo. Krátce shrnu: kartářka měla pravdu, chlap se zjevil a pak jsem se zjevila i já. Ona dáma mi totiž zatajila drobnou skutečnost. Že mi na rande přijde debil. No nic, alespoň jsem udělala něco pro sebe a jedu dál. Teď se těším na Rudu z Ostravy, ovšem ne jako na objekt vášní, ale kolegu, s nímž moderuji show na Frekvenci 1," prozradila Miluška. 

Onen pán bude mít jistě radost, že ho Miluška takto napráskala, ovšem to už je zřejmě riziko setkání s celebritou. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů