Šíp.deník.cz

Miss Tereza Fajksová: Neuvěříte, kvůli čemu se možná ROZEJDE s přítelem!

7 fotografií 7
Tereza Fajksová
Tereza Fajksová
Zdroj: Tatry Mountain Resorts
Tereza Fajksová si užívala nejen wellness... Tereza Fajksová si užívala nejen wellness... Tereza Fajksová si užívala nejen wellness... Tereza Fajksová si užívala nejen wellness...
Sdílej článek:

Tereza Fajksová (26) to má v hlavě pořádně srovnané a ví, co v budoucnu chce. A na to možná doplatí její přítel, který s jejími plány nesouhlasí.  

"Vypracoval jsem si síťový graf. Jedno navazuje na druhé. Výchozím bodem je samozřejmě svatba. No a potom už jsou jenom samá pozitiva a sociální jistoty. První dovolená v Jugoslávii, následuje první dítě, pak již výše zmíněný automobil, zde se stávám zástupcem ředitele, druhá dovolená v Jugoslávii, druhé dítě." Pamatujete na tuto legendární hlášku z Básníků? Tak zhruba takhle přemýšlí modelka a bývalá Miss Earth Tereza Fajksová. "Missí" nemoc rozhodně nedostala, s basketbalistou Lubošem Gregorem žije již devět let. Naopak si přesně vypracovala plán, podle kterého se její vztah bude vyvíjet.

Podle něj přijde za dva až tři roky svatba. "Před několika lety jsem si stanovila plán, že v osmadvaceti nebo devětadvaceti bude svatba, o rok později první dítě, pak druhé a do třiatřiceti třetí. Přítel chce ale jen dvě děti, takže nevím. To ostatní ale zatím stíhám, takže pokud mě přítel nenaštve, určitě to klapne," řekla Tereza, která si o víkendu užila otevíračku zimní sezony v Jasné v Nízkých Tatrách. 

Tam předvedla nejen své umění na sněhu, ale potěšila i návštěvníky místního hotelového wellness centra, když se svlékla do plavek a ukázala ladné křivky. A nakonec neodolala ani masáži. "Masáže potřebuji především kvůli povolání. Často nosím vysoké podpatky. Tak skvěle, jak mě namsírovali tady to zatím dokázali jen v Thajsku nebo na Bali. Jsou tu vážně profesionálové," libovala si v hotelu Grand Tereza.

A jaký je Terezin recept na krásu? "Nejsem žádná dietářka. Samozřejmě se snažím jíst zdravě, ale svíčkovou, rajskou a koprovou omáčku neodmítnu. Snažím se spíše sportovat. Hraju volejbal, tenis, plavu, jezdím na kolečkových bruslích. A používám hodně kvalitní kosmetiku, která není testovaná na zvířatech. Na tom si hodně zakládám. Zvířata totiž miluji," prozradila modelka, která stále studuje na Mendelově univerzitě v Brně obor Mezinárodní teritoriální studia. Kromě toho působí jako projektová manažerka v nadaci Život s demencí a od ledna chystá s kamarádkou vlastní projekt. Čeho se bude týkat ale zatím odmítá prozradit.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů