Šíp.deník.cz

Miss Eliška Bučková: TRPKÉ vzpomínky na začátky v modelingu!

14 fotografií 14
Eliška Bučková
Eliška Bučková
Zdroj: Tilen Vajt
Jakub Vágner a Eliška Bučková Eliška Bučková Bučková se prý v pralese bála, ale tato zkušenost jí obohatila. Bučková na vernisáži fotek Jakuba Ludvíka.
Sdílej článek:

Modeling je tvrdá disciplína a rozhodně není jen o lehce vydělaných penězích. O tom ví své i Eliška Bučková (27). 

Právě ona, ale i jiné královny krásy budou radit novým, ještě nezkušeným dívkám, které budou letos usilovat o titul pro nejkrásnější Češku. 

„Kdo jiný než ty, které si soutěží samy prošly, by mohl pomáhat dívkám na jejich cestě do finále a za úspěchem v soutěži krásy. Jsem vděčná, že se spoluprací souhlasily právě Eliška Bučková, Aneta Vignerová, Tereza Fajksová a Nikol Švatnerová a každá z nich bude dívkám dávat průběžné rady na základě vlastních zkušeností. Až bude zvoleno dvanáct finalistek, budou rozděleny do čtyř týmů po třech a každý tým bude mít svoji mentorku," odhaluje plány ředitelka soutěže Eva Čerešňáková.

Česká Miss 2008 Eliška Bučková sama přiznává, že zisk titulu byla tvrdá škola života a ráda by to dívkám usnadnila. „Česká Miss mi změnila život. Ukázala mi kladné i záporné stránky popularity a s odstupem času vím, že jsem byla vhozena do rozbouřených vod, ve kterých jsem se neorientovala a cestu k úspěchu jsem si hledala stylem pokusů a omylů. Nikdo mě na to nepřipravil a budu ráda, když budu moct letošním finalistkám předat kladné i záporné zkušenosti a být jim oporou i po skončení finále České Miss."

Aneta Vignerová, která už před ziskem titulu Miss České republiky 2009 pracovala jako modelka v zahraničí, se na předávání zkušeností těší. „Jsem ráda, že se jako jedna z patronek mohu zúčastnit nové podoby soutěže Česká Miss. Chci slečnám předat své zkušenosti, být jim k dispozici, když se ocitnou v nesnázích, a dávat jim průběžně rady a tipy. Věřím, že díky tomu budou mít jiný pohled na soutěž i vše, co s ní a úspěchem v miss souvisí. Těším se na novou roli," uvedla ke spolupráci Aneta.

Tereza Fajksová má mnohaleté zkušenosti a hodně toho zažila i poznala díky úspěchu v celosvětové soutěži krásy a zisku titulu Miss Earth 2012 na Filipínách. „V životě se řídím tím, že štěstí přeje připraveným. Poprvé v historii je zde možnost, aby se české dívky velmi pečlivě připravily jak na národní, tak na světové finále. Úspěch není jen o kráse a je dobré si uvědomit, že dívky musejí mít jistou dávku sebejistoty, správné vystupování a musí z nich být cítit energie. Jít do soutěže krásy stojí dívky hodně sil, času i vypětí, ale stojí to za to. Kdybych si sama měla vybrat, určitě bych do toho šla znovu!"

Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová by holkám ráda pomohla ve všem, co svět soutěže krásy obnáší a co jim pomůže. „Je toho hodně, o co bych se ráda podělila. Správné vystupování, oblékání, na co si dát pozor, jak komunikovat s médii i negativní a pozitivní věci. Zkrátka vše, co mě osobně chybělo, abych si v určitých krocích byla jistá. Navíc mám dlouholeté zkušenosti s modelingem, což je jedna z věcí, se kterou ráda poradím. V neposlední řadě se podělím o důležité rady ohledně sportu a stravování, protože mít perfektní postavu je jedna z důležitých věcí, pokud chceme uspět," uzavřela Nikol výčet toho, co by ráda předala dál.

„Do soutěže se mohou přihlašovat dívky ve věku osmnáct až dvacet pět let a ty, které se připraví nejlépe a postoupí do finále, se mohou těšit nejen na spolupráci s odborníky a úspěšnými misskami, ale také na atraktivní ceny za několik milionů, zahraniční soustředění a život na výslunní," shrnuje závěrem Martin Ditmar, předseda představenstva společnosti Miss Events, která nový ročník soutěže krásy organizuje.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů