Šíp.deník.cz

Místo plavek tričko, ale obří PRSA stejně LEZLA ven! Kdo zase provokuje?

5 fotografií 5
18+
Zvláštní model zakrývá i odhaluje, ale koho?!
Zvláštní model zakrývá i odhaluje, ale koho?!
Zdroj: Koláž Šíp
Koupací tričko v podání Lindsay Lohan. Přerostlý pupíček americká herečka schovala, ale jinou přednost nechala vyniknout... ... její prsa nešlo přehlédnout! Lindsay si dovádění v moři u řeckého pobřeží užívá.
Sdílej článek:

Zlobivá americká hvězda se kvůli svým hříchům trochu stáhla do ústraní. To ovšem neznamená, že na dovolené nemůže využít svoji největší zbraň: přírodní čtyřky prsa!

Řecký ostrov Mykonos poctila svou návštěvou americká herečka a modelka, která byla na vrcholu slávy zhruba před deseti lety. Coby sexy hrdinku teenagerovských komedií ji milovali všichni kluci.

Pak ovšem sešla na scestí. Měla problémy se zákonem, byla závislá na drogách, alkoholu a opakovaně strávila týdny na odvykacích kúrách.

V Řecku si aktuálně užívá pohodovou dovolenou a fotografové ji načapali při koupání. Někdejší sexbomba s ohromujícím dekoltem neměla bikiny, ale koupací tričko. Dobře věděla proč…

Její přírodní čtyřky jí totiž stejně lezly z hlubokého výstřihu a aspoň částečně díky zahalené kůži mohla zamaskovat své bříško, které už dnes rozhodně nemá modelkovské parametry! Řeč je o Lindsay Lohan (29), hvězdě filmů Protivný sprostý holky nebo Můj auťák Brouk.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů