Šíp.deník.cz

Mladší kopie Libušky Šafránkové: Eva Josefíková je ze sebe ZNECHUCENA!

Už před lety, kdy se mlaďounká herečka Eva Josefíková objevila na scéně, jí byla předpovídáná zářná budoucnost. Mladší dvojnice pohádkové Popelky Libušky Šafránkové šla z role do role, žila vedle šikovného kolegy Jiřího Mádla a vyčnívala mezi kolegyněmi. Ale to asi půvabné Evě nestačilo, začala být ze všeho znechucena.

1 / 12
Herečka má v kariéře úspěch, ale asi jí to nestačí.

Bývalá partnerka herce Jiřího Mádla vypadá jako panenka. Taková ta nevinná víla, na kterou sáhneš a rozplyne se ti v dlani. Jenže mladší kopie Libušky Šafránkové dokáže být i pěkné kvítko a říct svůj názor pěkně od podlahy. A je jedno, že tím pod sebou podsekává větev.

I když se jí teď daří jak v herecké kariréře, tak i v soukromém životě je šťastná po boku milujícího partnera, stále není se sebou spokojená.  Film i divadlo ji milují, ale ona si tu skutečnost nedokáže připustit, vlastně se v tu chvíli, kdy se na sebe musí dívat, nenávidí.

Nevinnost sama, nebo ne?

Herečka má v kariéře úspěch, ale asi jí to nestačí.Zdroj: Profimedia.cz

„Když vidím poprvé svůj film, tak potom vždycky doma brečím. Opravdu. Pokaždé je mi z toho hrozně zle, protože vidím strašnou spoustu věcí, které jsem mohla udělat lépe. S mnoha věcmi nejsem spokojená,“ řekla krásná Eva Josefíková.

Přitom snad každý režisér musí být s výkonem mladé a talentované herečky spokojený.  Nejenže má pohlednou tvářičku a dokonalé tělo, ale dokonce z ní vyzařuje přesně takové charisma jako z krásné Libušky Šafránkové.

Pokusy o vymanění ze škatulky

Herečka má v kariéře úspěch, ale asi jí to nestačí.Zdroj: Profimedia.cz

Stejně jako její modla, které je Eva podobná, ale nemá ráda, když jí lidé pasují jen do určitých rolí. Jako Libuška pro všechny bude navždycky Popelka, i když si pak zahrála ještě mnoho slavných rolí, tak Eva je teď pro fanoušky ta doktorka z Modrého kódu.

Chce se vymanit z té nálepky „ta z toho seriálu“ nebo „ta od Mádla“. I když předvádí opravdový talent a občas ukáže své hříšné tělo, nikdy se necítila tak spokojeně, aby mohla říct, že je na sebe pyšná.

Sebevědomí na bodu mrazu

Eva Josefíková a Jiří MádlZdroj: archiv

Prostě se nedokáže na sebe koukat, dokonce přemýšlela i konci kariéry herečky. Nechce se trápit tím, že není dostatečně dobrá, i když jí ostatní tvrdí naprostý opak. Vypadá to, že má nízké sebevědomí, byť vypadá, že si věří.

Naštěstí se s tím rozhodla bojovat a už se jí daří mít samu sebe ráda. „Pak se nějak smířím s tím, že už se s tím nedá nic dělat a nezměním to. A když to vidím pak znovu, už to neřeším,“ prozradila sympatická herečka.

Divadlo jako záchrana

Krásné Evě by těhotenské bříško slušelo.Zdroj: Instagram

„Na divadle mě baví, že když to jednou pokazím, můžu to příště vylepšit. Anebo třeba pokazit ještě víc. Ale je to pokaždé nanovo a jinak. Film je konzerva, se kterou se po natočení už nic nedá udělat,“ uvedla herečka v rozhovoru pro iDnes.cz.

Tak snad si nakonec přeci jen uvědomí, že by neměla tolik nabídek, kdyby opravdu nebyla dobrá. A když u toho ještě ukáže kus svého sexy těla, o obdiv a slávu má rozhodně postaráno. Kdo by to byl do mladých hereček řekl, že si tak nevěří.

Snad nakonec půvabná herečka neskončí s natáčením. To by mnoho mužů zaplakalo…

Jiří Mádl s partnerkou Evou Josefíkovou.Zdroj: Herminapress.cz

Chcete se dozvědět o celebritách více informací? Pusťte si toto video:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů