Šíp.deník.cz

Modelka Verešová nahá mezi 'kachličkami'

4 fotografií 4
18+
Sexy Andrea ukázala to, co předtím vídali jen vybraní.
Sexy Andrea ukázala to, co předtím vídali jen vybraní.
Zdroj: archiv
Andrea otevírá sprchu jako žádná jiná. Dobrovolníci na mytí zad by se asi v případě Verešové hledali snadno. Andrea je někdy tak moc sexy, až dočista zapemene i na mýdlo. Teď je jasné, kde najde Richard Krajčo inspiraci při skládaní další písně kombinující vodu a lásku.
Sdílej článek:

Nahota na prodej! Sexy modelka Andrea Veršová (32) zašla za hranice každé slušné právničky.  Krátce poté, co dostala lukrativní šek, odhodila stud a krajky a nafotila kalendář plný sexuálně podbarvených fotografií.

A kdo že se může radovat z její nahoty? Půvaby slovenské krásky už nejsou jen výsadou renomovaného právníka a manžela v jedné osobě Daniela Volopicha. Z jejích hanbatých fotek se teď může těšit každý lepší prodejce koupelen!

Samotná Verešová přiznala, že focení pro ni bylo důvodem všem ukázat, že i jako utahaná máma od dvou dětí a modelka s ručením omezeným dokáže chlapy ještě rozparádit. „Focení bylo pro mě velkou výzvou  a zároveň i zajímavou zkušeností. Skvělý tým lidí, který sestavila produkce, a špičkový fotograf Honza Tůma byli zárukou kvality. Nafotit 13 originálních fotek pod vodou, bez změny světla, make upu nebo oblečení, tak aby byly pořád zajímavé, různorodé a přitom  decentní i rafinované byla velice lákavá, ale opravdu těžká zkouška. Naštěstí se to povedlo
a s výsledkem jsem moc spokojená," prohlásila chytře absolventka práv, která své vysokoškolské vzdělání ulovila v Plzni na univerzitě proslulé korupčními skandály.

Modelka, která přes zimu pravidelně chytá bronz na horách ve Špindlerově Mlýně a ne náhodou se jí mezi přáteli říká Královna Špindlu, pracuje ve své profesi zatím pouze jako koncipientka, takže nemůže být pochyb o tom, že tučný šek za nahotu bezesporu ocení.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů