Šíp.deník.cz

Moderátorka Savarová o pomluvách: Pravda o kariéře přes postel

Moderátorka Aneta Savarová si z pomluv nic nedělá
Moderátorka Aneta Savarová si z pomluv nic nedělá
Zdroj: Šíp PLUS
Sdílej článek:

Bývalá modelka Aneta Savarová (26) je nejmladší moderátorkou České televize. Nejednoho muže svými vnadami, které před lety ukázala v reklamě, přivádí do varu. Možná proto ji lidé v internetových diskusích kritizují jako bezcharakterní kariéristku.

Jedni jí fandí, druzí ji odsuzují, že si kariéru zařídila díky posteli. Nafotila lechtivé snímky a teď míří do moderátorského křesla zpráv na ČT. Sympatická brunetka Aneta Savarová si ale z názoru lidí nic nedělá a pomluvy odmítá.

„Vždycky to tak je, neznám moderátorku nebo moderátora, které by všichni měli rádi. Jsem veřejná osoba a musím si zvykat i na útoky. Jinak to je nesmysl, moje práce nemá s postelí nic společného,“ tvrdí moderátorka.

Že by kvůli kariéře někdy použila své ženské zbraně, odmítá. „Nevyužívám je cíleně, já to ani neumím. Že se nějak tvářím a usmívám, neznamená, že tím něco sleduji. Jsem upřímná, a když si něco myslím, tak to řeknu,“ říká Savarová, od níž si Česká televize slibuje, že bude ve večerním zpravodajství magnetem hlavně na mladšího diváka.

„Svou pozici jsem si vydobyla v roce 2007, když jsem se zúčastnila výběrového řízení, které ČT vypsala na pozici noční moderátor zpráv. Zhruba po roce jsem přešla do denního zpravodajství a pak už to tak nějak šlo samo,“ hájí se Savarová.

V posledních týdnech jí rozhodně nepřidalo, že se v médiích propírala několik let stará kauza, kdy se zapletla se svým někdejším kolegou Janem Hrubešem. „Vztahy, které vznikají na pracovišti, jsou velice časté. Pro mě je to určitě ponaučení, abych se jich příště vyvarovala,“ vysvětluje moderátorka s tím, že kauzu bere jako uzavřenou věc. Vše se prý objevilo jen proto, že ve zpravodajství ČT nastaly od dubna změny. Jednou z nich je i přeměna Událostí, která se ale spíš než jako inovace ukázala jako šetření.         

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů