Šíp.deník.cz

Monika Babišová pomáhá dětem, sbírá peníze na jejich léčbu

8 fotografií 8
Zdroj: Redakce
Monika Babišová před klinikou Axon Paní Babišová si důkladně prohlédla celou kliniku, včetně hraček pro děti Monika Babišová je jednou z patronek kliniky Axon Obě dámy byly nadšené ze všeho, co klinika pro děti dělá
Sdílej článek:

Ve vyšehradské čtvrti je soukromá klinika Axon, kde v moderně vybaveném rehabilitačním centru pomáhají lékaři a sestřičky dětem, které trpí problémy s pohybovým aparátem.

Kromě rodičů, kteří doprovází dětské pacienty na každou terapii, chodí děti navštěvovat i dárci, jenž pro ně shánějí peníze.

Jedněmi z pomáhajících jsou i Monika Babišová (42) z Nadace Agrofert a Barbara Nesvadbová (42) z Bazaar Charity. Obě se umí postarat o to, aby malé děti mohly pravidelně cvičit v moderně vybavené tělocvičně. V rámci aukce, kterou pořádala Barbara Nesvadbová, bylo získáno 50 000 Kč pro malou Ellu. Měsíční cvičení na této klinice, které pomáhá ke zlepšení motoriky, je samozřejmě drahé, takže jakákoli pomoc ze strany dárců je velmi vítaná.

Léčba je rozdělena do tří částí. V první z nich děti dostávají audiovizuální vjemy, aby začala reagovat jejich nervová soustava, ve druhé jsou děti ve speciálních houpacích lůžkách, kde mají různé hračky a speciální potřeba, aby se jim zlepšovala hybnost a práce končetin.

Může vás ještě zajímat: 

Karel Gott všechny zaskočil zprávou: Dcera se VDALA!

Herec Lukáš Vaculík se tajně ROZVEDL!

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů