Šíp.deník.cz

MRKNĚTE: Dědička po Jiřině JIRÁSKOVÉ promluvila o jejím MAJETKU!

10 fotografií 10
Do poslední chvíle dáma, půvabná a elegantní. Jiřina Jirásková ještě v listopadu, když ji navštívili novináři, přivítala je slovy: Dáme si koňak a cigaretu.
Do poslední chvíle dáma, půvabná a elegantní. Jiřina Jirásková ještě v listopadu, když ji navštívili novináři, přivítala je slovy: Dáme si koňak a cigaretu.
Zdroj: Šíp/Anna Charabanská
Malenická vila Jiřina Jirásková nic nenechala náhodě a svůj odchod pečlivě naplánovala. Tchyně paní Svítivé chová hereččinu fenku Amálku. V tomto pohřebním ústavu herečka odpočívala.
Sdílej článek:

Jak je to s vilou po Jiřině Jiráskové (†81), kterou napůl zdědil syn Zdeňka Podskalského a ošetřovatelka herečky? 

Dědictví po herečce se řešilo ještě dlouho po její smrti. Promluvil o něm dokonce i syn jejího životního partnera Zdeňka Podskalského, kterému přišlo nespravedlivé, že jeho otec půlku vily Jiřině Jiráskové odkázal. 

A tu teď zdědila právě ošetřovatelka Jiřiny Jiráskové Jana Svítivá (56), která o situaci v rodině poprvé promluvila. 

„Zdeněk má půlku vily od svého tatínka a druhou půlku od něj měla Jiřina. Nepoznala jsem férovějšího člověka, než byl Zdeněk Podskalský, zachoval se skvěle. I když s Jiřinou nebyli manželé, odkázal jí půlku. A ona do toho domu celý život vrážela peníze. Přece pak nemohla odejít s tím, že jí tam nic nepatří. Je to všechno jinak, než dnes prezentuje mladý pan Podskalský. To ani nemůžu vykládat," řekla Jana Blesku. 

Svítivá se prý vždy se synem Zdeňka Podskalského přátelila, ale dnes je tomu už zřejmě jinak. A co říkalo okolí na to, že se stala univerzální dědičkou po herečce? "Já jsem to věděla už dávno! Tady v Malenicích mi to nikdo nezávidí, protože všichni vědí, jak jsem se o ni starala. Ať si to někdo zkusí."

Doufejme, že si Jana Svítivá své dědictví bez problémů užije.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů