Šíp.deník.cz

Hvězda show Tvoje tvář si POSTĚŽOVALA na český národ! Co jí vadí?

14 fotografií 14
Hana Holišová a Tomáš Smička
Hana Holišová a Tomáš Smička
Zdroj: Herminapress.cz
Hana Holišová má ráda originální módu. Hana Holišová má ráda originální módu. Hana Holišová má ráda originální módu. Hana Holišová má ráda originální módu.
Sdílej článek:

Hana Holišová (35) exceluje nejen na divadelních prknech, ale v poslední době také v novácké show Tvoje tvář má známý hlas. Přesto, že je v Čechách hvězdou, na jeden neduh našeho národa si postěžovala. O co jde?   

Kdo by nemiloval výrobky lidí se šikovnýma rukama a hlavou plnou kreativních nápadů, jejímž výsledkem je originální oblečení, šperky či bytový design. Přesně tohle je k vidění v jedné pražské prodejně, která se otevřela na Letné.

Neobvyklými prsteny, náhrdelníky, taškami a šaty se probírala i známá herečka ze seriálu Ulice a hvězda show Tvoje tvář má znám hlas. Při té příležitosti přiznala, co jí v Čechách nejvíc vadí.

"Mám ráda originalitu, takové ty věci, co se běžně nenosí. A jsem moc ráda, že tato prodejna vznikla, protože vím, kam dojít pro neotřelé doplňky. Připadá mi, že jsme v Čechách moc opatrní, chybí nám odvaha vyjít si v něčem zajímavém. Zvláštní, že v cizině tu originalitu všichni obdivujeme, ale doma dáváme přednost šedi," řekla Holišová.

Nedávno se kvůli práci a příteli, tanečníku Tomáši Smičkovi, kterého "podědila" po Kamile Nývltové, přestěhovala z Brna do Prahy. A v obou městech je prý situace s nedostatkem odvahy stejná. "Mezi Brnem a Prahou rozdíl není. Takovou kreativitu, kterou jsem viděla ve Francii nebo v Anglii, zatím v Čechách na ulici nevidím," dodala.

A co originálního se herečce líbilo nejvíc? Mrkněte se do fotogalerie. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů