Šíp.deník.cz

MRKNĚTE: Monika Absolonová od porodu neuvěřitelně zhubla! Dole má 25 kilo!

14 fotografií 14
Monika Absolonová s partnerem Tomášem Hornou.
Monika Absolonová s partnerem Tomášem Hornou.
Zdroj: Hermina
Monika Absolonová na svém narozeninovém koncertě. Monika Absolonová na svém narozeninovém koncertě. Monika Absolonová na svém narozeninovém koncertě. Monika Absolonová na svém narozeninovém koncertě.
Sdílej článek:

Monika Absolonová (40) během těhotenství přibrala třiatřicet kilo. Velkou část už se jí ale podařilo shodit. Podívejte, jak jí to slušelo na narozeninovém koncertu. 

Zpěvačka syna Tadeáše miluje, kila, která nabrala během těhotenství, ale už tolik neopěvovala. Ba právě naopak. Třiatřicet kil, která "zdobila" její postavu, si přála co nejdříve shodit. 

"Nějakých 18 odešlo samo. Zbytek se mě držel jak čert košile a vůbec nic. Potom jsem začala držet nějakou dietu, která mi intenzivně lezla na nervy a po třech týdnech jsem to vzdala a začala jíst zdravě, ale po svém. Už se netrápím, jde to dolů, i když ne nějak šíleně rychle, ale pozvolna. Mám ještě 8 kilo do původní váhy, co jsem měla na Evitu," řekla idnes.cz Monika, která prý při posledních patnácti nadbytečných kilech měla pocit, že už nic shodit nedokáže. 

Jenže nakonec se dostala téměř na svoji předporodní váhu a hrdě si tak mohla stoupnout před své fanoušky na narozeninovém koncertu. "Tím, že jsem hodně nabrala, jsem věděla, že dělová koule nemůže stát na jevišti. Dokonce jsem se i blbě cítila. Vždycky jsem se snažila vypadat a cítit se na jevišti dobře. V hubnutí mě skutečně motivoval ten návrat, jelikož v září mám především Evitu. Střihnu si i malou, ale krásnou roli v Hello, Dolly! ve Studiu DVA a v Noci na Karlštejně stále ještě představuji Elišku Pomořanskou," nechala se slyšet Monika, která znovu vypadá skvěle. 

Znovunabytou štíhlost si ale možná příliš dlouho neužije. Prozradila totiž, že i přes vyšší věk by si přála pořídit synovi Tadeášovi sourozence. 

Mrkněte do naší galerie, jak to zpěvačce na koncertě slušelo. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů