Šíp.deník.cz

MUSÍTE VIDĚT: Honza Musil zažil v novém pořadu pořádné DOJETÍ!

10 fotografií 10
Honza Musil
Honza Musil
Zdroj: archiv
Další díl pořadu Nebezpečné vztahy nabídne pořádné dojetí. Další díl pořadu Nebezpečné vztahy nabídne pořádné dojetí. Další díl pořadu Nebezpečné vztahy nabídne pořádné dojetí. Další díl pořadu Nebezpečné vztahy nabídne pořádné dojetí.
Sdílej článek:

Honza Musil (49) začal moderovat pořad Nebezpečné vztahy na televizi Barrandov. Ani on však určitě netušil, jak nebezpečné bude natáčení pro něj. Během toho posledního se neubránil dojetí. 

Pořad Nebezpečné vztahy nabízí divákům pohled do soukromí lidí, kteří si prožili neobyčejné příběhy. 

Tentokrát se diváci seznámí s příběhem Blanky, kterou chce po deseti letech manželství opustit její manžel. Jejich manželství bylo téměř celých deset let celkem šťastné a harmonické. Jediným problémem, který během té doby měli, bylo, že se jim nedařilo počít dítě, po kterém oba dva velmi toužili.

Paradoxní však je, že manžel paní Blanky podal žádost o rozvod právě v tu chvíli, kdy je jejich společný sen doslova na dosah ruky. Paní Blance se totiž konečně podařilo otěhotnět. Co se tedy mezi nimi vlastně stalo? Přestali se milovat nebo je to v tom něco jiného… či snad dokonce někdo jiný?

Právě to se snaží odhalit Honza Musil, který během natáčení neudržel emoce na uzdě. 

"Každý díl naší talkshow Nebezpečné vztahy přináší pro mne samotného různá rozpoložení. Někdy se v duchu malinko usmívám a to hlavně tehdy, když si myslím, že vyřešit se dá situace hosta naprosto snadno a kdy k tomu nepotřebuje náš televizní pořad. Stačí, když si budou lidé doma více povídat. Někdy je ale situace jiná a mrazí mne po celém těle. Díl, který budeme na TV Barrandov vysílat v sobotu 1.října, mi sebral, jak se říká, vítr z plachet. Já se do příběhu svých hostů ponořil natolik, že jsem nemohl zastavit ani svoje slzy. Emoce prostě k takovému typu pořadu patří a já jsem prostě takový jaký jsem. Rozhodně je to další moderátorský rozměr, za který se, myslím si, nemusím stydět. Ostatně, ať se diváci podívají a věřím, že mi dají za pravdu," řekl moderátor. 

Na nový díl pořadu se podívejte už dnes odpoledne. 

Mrkněte se do naší galerie na to, jak natáčení vypadalo. 

Zdroj: Tv Barrandov
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů