Šíp.deník.cz

MUSÍTE VIDĚT: Krasavce Patrika Děrgela byste v nové roli ani NEPOZNALI!

15 fotografií 15
Patrik Děrgel a Jana Stryková
Patrik Děrgel a Jana Stryková
Zdroj: Herminapress.cz
Patrik Děrgel, Hanka Zagorová a Štefan Margita Markéta Frösslová Patrik Děrgel se rád baví. Patrik Děrgel
Sdílej článek:

Patrik Děrgel (27) už omámil nejedno dívčí srdce. Teď se ale představí v novém filmu, a tam rozhodně nebude vypadat jako model z magazínu. 

Známý sympaťák a herec Národního divadla v Praze byl na opačném konci republiky slavnostně pasován na gorala. Celý rituál se sice odehrál pouze v rámci natáčení jedné z masových scén nového filmu Muzzikanti na slavnostech v Jablunkově, ale všichni přítomní se jednoznačně shodli, že to Patrikovi v kroji náramně sluší.

Společně se slovenskými hvězdami, kapelou Kollárovci, pak na podiu Patrik zapěl píseň „Hej sokoli" a všichni žasli, jak mu to skvěle zpívá. I když i Patrik má svou kapelu Ema a věnuje se zpěvu, přece jen musel s pravdou ven a přiznal, že roli mladého muzikanta Robina ve filmovém příběhu sice hraje on, ale hlas mu propůjčil pětinásobný slovenský slavík Peter Cmorik.

Totéž platí i o polské herečce Michalině Olszańske, jejíž charisma a herecký talent přivádí do varu celý filmový štáb, ale hlas pro hudební party jí propůjčila Marta Jandová.

I když ve filmovém příběhu patří Michalina alias Klára jednoznačně k Pavlu Křížovi (Izzimu), ze společné fotky Robina a Kláry se dá vyčíst, že se nám ta situace ještě pořádně zamotá.

Filmaře Muzzikantů pod vedením režiséra Dušana Rapoše a kameramana Davida Ployhara čeká ještě 15 natáčecích dnů na Těšínském Slezsku a pak ještě pár dnů v Praze. Na výsledek jejich práce si musíme počkat na únor 2017, kdy půjdou Muzzikanti do československých kin.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů