Šíp.deník.cz

MUSÍTE VIDĚT: Markétu Konvičkovou v její filmové roli určitě NEPOZNÁTE!

14 fotografií 14
Markéta Konvičková
Markéta Konvičková
Zdroj: Koláž Šíp
Markéta Konvičková bude ve filmu Muzzikanti k nepoznání. Markéta Konvičková bude ve filmu Muzzikanti k nepoznání. Markéta Konvičková bude ve filmu Muzzikanti k nepoznání. Markéta Konvičková bude ve filmu Muzzikanti k nepoznání.
Sdílej článek:

Markéta Konvičková (22) už není jen zpěvačka, ale díky roli v novém filmu Muzzikanti také herečka. A dá se říci, že i žena mnoha tváří. V některých ji určitě nepoznají ani její skalní fanoušci. 

Natáčení hudebního filmu Muzzikanti na Těšínském Slezsku je za polovinou a na veřejnost se konečně dostávají dosud utajené fotografie. 

Film nabídne mnoho slavných jmen, ale také jedno překvapení. Markéta Konvičková se z hudebního pole přesunula do hereckého a hned při první příležitosti může ukázat dokonce několik svých poloh. 

Ve filmu hraje mystickou postavu, která mění vizáž a nikdo vlastně netuší, koho tahle femme fatale ve filmu ztvárňuje .

Na rozuzlení hádanky si diváci sice budou muset počkat až do února 2017, kdy má film Muzzikanti premiéru, ale některé z podob Markéty si mohou prohlédnout už nyní. Jestli ovšem fanoušci svou oblíbenkyni poznají, je otázkou. 

Faktem ale je, že Markétě to na place v každé její podobě slušelo a pokud zaujme svým výkonem, tak bude mít zpěvačka se sametovým hlasem určitě dobře našlápnuto i ve filmové branži. 

A kdo další se ve filmu objeví? Režisér Dušan Rapoš je znám tím, že v jeho filmech nechybí dynamika, dobrá muzika a hlavně krásné herečky. Totéž platí o filmu Muzzikanti, který doprovází vášnivé diskuze a ve kterém nechybí půvabná dračice z Polska Michalina Olszaňska (dva její filmy jsou v padesátce nominovaných na evropské Oscary), krásná Sára Sandeva, mystická Karolina Gudasová, milá Magdaléna Wronková , ale třeba i Eva Vejmělková.

A vy se teď podívejte na fotografie Markéty přímo z natáčení. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů