Šíp.deník.cz

Musíte vidět: Yvetta Blanarovičová ODHALILA skoro celá ňadra!

17 fotografií 17
Yvetta Blanarovičová a Michal David
Yvetta Blanarovičová a Michal David
Zdroj: Herminapress.cz
Felix Slováček Yvetta Blanarovičová zářila v odvážných šatech Yvetta Blanarovičová a Tomáš Ujfaluši Yvetta Blanarovičová zářila v odvážných šatech
Sdílej článek:

Yvetta Blanarovičová (53) zraje jako víno. Na galavečer své nadace oblékla šaty, které odhalily její štíhlý pas a hlavně vnady, pro které by jiné dámy zabíjely. 

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout

V bílých šatech, které více odhalovaly než zakrývaly, dorazila Yvetta Blanarovičová na galakoncert své nadace La Sophia, jejíž další a opět úspěšný ročník vyvrcholil v hotelu Ambassador Zlatá husa.

Akce je a do budoucna i bude věnována všem, kdož neměli v životě tolik štěstí a přitom chtějí něco dokázat. Hlavním cílem je rozvoj hudebního a sportovního nadání dětí z dětských domovů a sociálně znevýhodněných rodin.

„Jsem šťastná, že se nám daří, a i když někdy jsem měla malou dušičku, zda seženeme peníze na náš projekt, vždycky to dopadlo dobře. Kdybych mohla pomoci všem dětem, budu nejšťastnější člověk na světě. Ale to je jen sen, a tak se snažíme něco udělat pro děti, které mají hudební a sportovní talent," uvedla ředitelka a zakladatelka obecně prospěšné společnosti Yvetta Blanarovičová.

Ke spolupráci se jí podařilo získat řadu známých osobností, které dokáží účastníky akce motivovat k rozvíjení svého talentu. Ambasadory projektu jsou např. Michal David, Vlastimil Harapes, Jaroslav Svěcený za oblast kultury nebo fotbalové hvězdy nedávných let Tomáš Ujfaluši, Marek Jankulovski, Stanislav Vlček a řada dalších.

A přesto, že se galakoncert povedl a během večera zazářilo mnoho hvězd, tou nejvýraznější byla samotná zakladatelka nadace. A vy se teď v naší galerii podívejte na to, jak to Yvettě Blanarovičové slušelo. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů