Šíp.deník.cz

Na place jako puberťáci? Faltýnová s Marešem ukázali, že jsou "dokonalý" PÁR

9 fotografií 9
Petra Faltýnová s Leošem Marešem
Petra Faltýnová s Leošem Marešem
Zdroj: Šíp - Tilen Vajt
Svatby v Benátkách Svatby v Benátkách Svatby v Benátkách Svatby v Benátkách
Sdílej článek:

Jejich vztah je jako aprílové počasí! Moderátor Leoš Mareš (39) a Petra Faltýnová (37) prožívají bouřlivý vztah v reálném životě, ale během natáčení seriálu Svatby v Benátkách byste nikdy neřekli, že mezi nimi mohly vůbec někdy panovat rozbroje. 

Podle informací Šípu se před kamerou Petra i Leoš chovali jako dokonalý pár, kdy si jeden z druhého umí udělat srandu. "Je to neuvěřitelná dvojice, Leoš vtipkoval a Petra mu to vracela. Když se nad nimi člověk zamyslí, těžko věřit tomu, že se mezi nimi někdy objevil důvod k rozchodu," řekl Šípu člověk blízký natáčení. 

"Dostali jsme nabídku zahrát si v seriálu sami sebe. Dobrou nabídku. Takže Leoš Mareš a Petra Faltýnová budou hrát v seriálu Svatby v Benátkách Leoše Mareše a Petru Faltýnovou. Reálné postavy, ale smyšlený příběh na motivy skutečných událostí. Patrik Hezucký si tam zahraje taky. Natáčení v našem bytě, autě a svatba?" napsal Leoš na svůj Instagram. Jestli parteři svůj vztah povýší do stavu manželského alespoň v seriálu, to se ukáže během následujících dílů.

Mrkněte se do fotogalerie na snímky z natáčení.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů