Šíp.deník.cz

Nádhera! Sexy těhotná modelka ukázala své POTETOVANÉ NALITÉ POPRSÍ!

16 fotografií 16
18+
Nádherná kráska ukázala své nádherné poprsí!
Nádherná kráska ukázala své nádherné poprsí!
Zdroj: Koláž Šíp
Kendal Lee Schulerovou zmerčili fotografové na pláži v Sydney. Atrakcí číslo jedna bylo její rostoucí těhotenské bříško. Jenže po chvíli se bývalá přítelkyně Leonarda DiCapria svlékla. Její mlékem nalité poprsí udělalo na pláži velkou parádu.
Sdílej článek:

Tahle kráska nikdy neměla problém přijít s holou kůží na trh. Ale protože je těhotná, její ňadra příroda nejmíň o číslo zvětšila. A to je teprve výhled!

Mohlo by vás zajímat:

Honem všichni sem! Majitelka nejkrásnějšího POPRSÍ NAHÁ na dovolené!

A je tu další nahá sexy kost z pláže. Tentokrát se paparazzi fotografové činili na věhlasné Bondi Beach v Sydney, kde při veřejném striptýzu načapali australskou modelku Kendal Lee Schulerovou (25).

Ač vám její jméno nic neřekne, tahle sexy kráska je spojována s hollywoodským svůdníkem prvního kalibru Leonardo DiCapriem (42), se kterým údajně randila koncem roku 2011, když božský Leo u protinožců natáčel film Velký Gatsby.

A tak je jasné, že tak velkou rybu, která si o volnu vyrazí s kamarádkami na pláž, fotografové nepustí z očí. A vyplatilo se… Schulerová se totiž kamarádkám pochlubila těhotenským bříškem. „Ano, jsem těhotná," přiznala později novinářům. Ale to nebylo všechno…

Nejspíš se ani mezi lidmi neudržela a musela přítelkyním ukázat svá nová a supervelká prsa! Štíhlá modelka se v minulosti svlékla už několikrát a zastánkyně přírodních tvarů tak v oblasti hrudníku přebytkem zrovna neoplývala.

Jenže těhotenství dělá s ženským tělem zázraky. A tak si ve fotogalerii můžete prohlédnout plné trojky Kendal Lee Schulerové v celé kráse! Vidět je také její netradiční kérka na pravém prsu.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů