Šíp.deník.cz

Nádherná brazilská modelka má šokující VADU NA KRÁSE! Jakou, zjistíte uvnitř…

18 fotografií 18
Je neuvěřitelně krásná! Tak v čem je problém?
Je neuvěřitelně krásná! Tak v čem je problém?
Zdroj: Koláž Šíp
Brazilská modelka Paola Antoniniová je krásná žena. Na konci roku 2014 ale přišla o při autonehodě o levou nohu. Život ale nezabalila, začala cvičit a dnes dělá všechno. Paola má postavičku jako lusk.
Sdílej článek:

Tahle sexy brunetka jen potvrzuje pravidlo, že některé Brazilky snad mají práci modelky v genech… Bohužel Paola Antoniniová má jednu velkou odlišnost!

Gisele Bündchenová, Alessandra Ambrosiová či Adriana Lima. To jsou velká jména světového modelingu, která spojuje rodná hrouda – Brazílie.

Mezi úspěšné topmodelky mohla možná patřit také Paola Antoniniová. Podobně jako své slavnější kolegyně má krásnou tvář a tělo bohyně. V modelingu se skutečně prosadila, jenže před dvěma lety se jí změnil život. S kamarády a přítelem cestovala po Vánocích roku 2014 v autě, když do nich narazil opilý řidič… Její levá noha byla rozdrcena a navzdory čtyřem pokusům ji zachránit, musela být amputována pod a později ještě nad kolenem!

„Nikdy v životě jsem necítila tak intenzivní bolest," přiznala poté Antoniniová. Pro většinu lidí by to byl konec života, zvlášť když vás právě bezchybné tělo živí. Její příběh ale patří mezi ty, které stojí za to vyprávět. Mladičká kráska se vzepřela osudu, naučila se znovu chodit a život si dál užívá naplno.

Jezdí na skateboardu, cvičí, chodí na pláž a plave, dokonce se dál objevuje na módních přehlídkách! „Chci být modelkou pro další lidi po amputaci," tvrdila. Podařilo se jí ale mnohem víc. Všechny své zážitky sdílí na Instagramu, kde má už 640 tisíc fanoušků a ti (pochopitelně většinou bez amputací) stále přibývají. „Procházím zrovna těžkým obdobím života kvůli zdravotním problémům. Tvoje fotky a videa mě, Paolo, inspirují, abych bojoval a snažil se na vše dívat z lepší stránky. Děkuju!" napsal jí jeden z obdivovatelů.

Co dodat? Snad jen nesedejte za volant opilí, užívejte si život a radujte se z maličkostí… Většina z nás to totiž nedělá.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů