Šíp.deník.cz

Nádherná Miss Babůrková V ZAJETÍ žárlivého manžela? Donedávna NEMOHLA mít mobil!

8 fotografií 8
Pavlína Baburková s manželem Petrem Kratochvílem.
Pavlína Baburková s manželem Petrem Kratochvílem.
Zdroj: Profimedia.cz
Pavlína Baburková a Petr Kratochvíl věnovali společné odpoledne nákupům. Petr Kratochvíl a Pavlína Babůrková Pavlína Babůrková je do Petra Kratochvíla stále zamilovaná. Bez Petra Kratochvíla nedá Pavlína Babůrková ani ránu.
Sdílej článek:

Jedna z nejkrášnějších Miss všech dob Pavlína Babůrková (43) má zažívat dost bouřlivý a intenzivní vztah s manželem Petrem Kratochvílem (66). Podle některách zlých jazyků to za zdmi jevanské vily mělo zajít tak daleko, že měl manžel modelce na čas zakázat mobilní telefon a držet ji stranou od  kamarádů!

Měli byste si přečíst i tyto články:

UKLÍZELA ulice, díky internetu se stala senzací… A je z ní žádaná MODELKA!

Zamilovaná Adéla Gondíková: Má TAJNÝ PLÁN, jak dostat Langmajera do chomoutu!

Pavlína už od vítězství v Miss Československo v roce 1992 snila o velké rodině. Obrovský sen jí splnil podnikatel Petr Kratochvíl, který se do ní zamiloval v době, kdy žil ještě se zpěvačkou Lucií Bílou. Jenže touha po Babůrkové byla větší a milionář si místo Slavice do drahé vily v Jevanech nastěhoval sexy černovlasou modelku.

Ale to Pavlína ještě netušila, jakou Itálii bude vedle milionáře zažívat. I když jí manžel miluje a ona jeho, a mají spolu čtyři děti, tak má u nich občas  panovat taková ponorka, až létají talíře vzduchem.

Zlatá klec nikdy missce nevadila, ráda se stáhla z veřejného dění a začala se starat jen o početnou rodinu. Jenže někdy měl podnikatel natolik překročit meze, že manželce dokonce zakázal používat mobilní telefon. Pravděpodobně jí tím chtěl vytrestat!

"Oba se milují, ale prostě jsou horké hlavy, a Pavlína, i když vypadá jako submisivní šedá myška, se dokáže také pořádně ozvat. A Petrovi zase občas bouchnou nervy," prozradil nám blízký kamarád rodiny.

Telefon už bývalá modelka zase má, ale situace která zabavení předcházela prý ještě definitivně vyřešená není… Problém vznikl kvůli podežření, že si Pavlína za zády manžela píše s jiným mužem. A tak rychle jednal! Babůrkovou tím ale zaskočil jen těžko, protože je už dlouho znám pro svou žárlivou povahou.

I přes to, že se ti dva dokážou pohádat jako koně, si bez sebe nedokáží představit život. Pavka, jak jí blízcí říkají, se zhlédla v roli ženy v domácnosti, zpět na přehlídková mola a před blesky fotografů vrátit opravdu nechce. Naplňuje ji být tou, co podporuje svého muže při jakékoli činnosti.

A Petr je spokojen, že má ženušku, co navaří, obstará děti, a ví, že mu nikde netrajdá po republice jako jeho ex Lucka. Ta se kvůli němu nechtěla vzdát kariéry, což byl také jeden z důvodů, proč mezi nimi nastal konec… To ale snad u Pavlíny nehrozí.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů