Šíp.deník.cz

Nádherná Olivia Wilde se poprvé SVLÉKLA jako MAMINKA! Nahá uvnitř...

10 fotografií 10
18+
Krásná herečka Olivia Wilde předvedla svoji ženskost.
Krásná herečka Olivia Wilde předvedla svoji ženskost.
Zdroj: Koláž Šíp
Olivia Wilde hraje v divokém seriálu Vinyl... ... a ve třetím dílu přišla na řadu postelová scéna. Přítomnosti krásné herečky si užil Bobby Cannavale. A došlo i na milování!
Sdílej článek:

Americká herečka Olivia Wilde patří mezi nejkrásnější herečky současnosti, a tak nemůže zůstat bez povšimnutí, když se před kamerou svlékne! Sexy brunetka odhalila prsa poprvé coby maminka.

Olivia se nejvíc proslavila rolí sexy lékařky v seriálu Dr. House. Okatá herečka si získala diváky a dokonce i odborníky. Magazín Maxim jí tak v roce 2009 vyhlásil jako Nejžhavější ženu světa. „Jsem naprosto polichocena. Proč by také ne? Je to sladké," culila se tenkrát Olivia.

Mezi vyhlášené krásky patří pořád, ale nezapomíná ani na svoji hereckou kariéru. Na kanále HBO se předvedla v seriálu Vinyl z hudebního prostředí 70. let, kterému vládl rock 'n' roll, drogy, násilí a pochopitelně také sex! Wilde je představitelkou hlavní hrdinky Devon, která si také ve třetím dílu střihne postelovou scénu se svým manželem. To štěstí užít si s vyhlášenou kráskou měl Bobby Cannavale. V krátkém záběru jsou vidět prsa herečky včetně bradavek!

Sexy hvězda se v minulosti před kamerou svlékla už několikrát, toto odhalení je ale její první od porodu brzy dvouletého syna Otise. A nutno dodat, že mateřství se na jejích ženských tvarech nijak zásadně nepodepsalo. Posuďte sami ve fotogalerii…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů