Šíp.deník.cz

Ňadra roku 2009!

Lucie Borhyová
Lucie Borhyová
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Hlubší, plnější, svůdnější! Dekolty českých celebrit letos útočily na zraky tisíců mužů i žen. Šíp vybral šest nejkrásnějších, za které se jejich majitelky určitě nemusejí stydět. Která slavná poprsí v roce 2009 zabránila tomu, aby se jejich nositelkám lidé dívali do očí? Tady jsou!

1.místo: Lucie Borhyová

Moderátorka se pyšní krásným přírodním poprsím, které je ovšem během televizních novin většinou kroceno střídmými kostýmky. Lucie tak naplno odhalila svůj dekolt až při moderování cen TýTý. Nutno dodat, že se na plnosti podepsal i nedávný porod syna Lucase.

Bára Štěpánová

2.místo: Bára Štěpánová

Díky svým ňadrům se proslavila už v legendárních Básnících. Nikdy na ně nedala dopustit a znovu je předvedla na své svatbě, kdy je ukázala v odvážných svatebních šatech. Ženich se už určitě nemohl dočkat svatební noci.

Agáta Hanychová

3.místo: Agáta Hanychová

Modelka se určitě nepyšní největším poprsím Česka. Za svou pózu na jednom z večírků ale zaslouží třetí místo. K výslednému efektu Agátě dopomohl svýma rukama i jeden z finalistů Muže roku. A jistě byl rád, že si mohl sáhnout.

Kateřina Brožová

4.místo: Kateřina Brožová

Herečka má sice stále sexy postavu, výsledek ale tentokrát stačí pouze na čtvrté místo. Přesto, že na první pohled je efekt dostačující, na ten druhý vypadá Kateřiny dekolt oproti ostatním jaksi smutně.

Tereza Kostková

5.místo: Tereza Kostková

Moderátorka a herečka v našem hodnocení nemohla chybět. Tereza na své přednosti může být pyšná, protože její přírodní poprsí je pro každého muže doslova magnetem pohledů. K radosti mnoha z nich navíc vede skutečnost, že herečka již několikrát své poprsí úplně odhalila.

Berenika Saudková

6.místo: Berenika Saudková

Výtvarnice a dcera Káji Saudka má prý velká ňadra v genech. Maminka i babička měly pevné poprsí až do stáří. Kamkoliv Berenika přijde, vzbudí největší pozornost právě svým dekoltem. Dáte si rohlíček?

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů