Šíp.deník.cz

Divoký Anděl tehdy a dnes: Ikonická Natalia Oreiro vzhledem udivuje

17 fotografií 17
Natalia Oreiro v červenci 2018
Natalia Oreiro v červenci 2018
Zdroj: winto
Natalia Oreiro v době Divokého Anděla Natalia Oreiro v době Divokého Anděla Natalia Oreiro v době Divokého Anděla Natalia Oreiro v době Divokého Anděla
Sdílej článek:

Nejslavnější televizní jméno dvacátého prvního století. Celým jménem Natalia Marisa Oreiro Iglesias Poggio Bourié de Mollo se v našich končinách i po celém světě proslavila něčím, nad čím mnoho lidí ohrnovalo nos, tajně si to však po škole a práci pouštělo. Telenovela Divoký Anděl sklidila celosvětový úspěch - ne však originálním příběhem, který najdete v tisíce a jedné jiných telenovel, ale právě divokou, vtipnou, nádhernou a ztřeštěnou Oreiro.

Nikdo nečekal, jaké popularity se bude Natalia těšit. V rodném Uruguayi byla hvězdou ještě před telenovelou, film Argentinec v New Yorku ji představil světu a Divoký Anděl byl jen třešničkou na dortu celosvětové přízně.

Své oblíbenosti využila Oreiro ve svůj prospěch a nahrála album, které trhalo veškeré rekordy. Díky beznadějně vyprodané koncertní šňůře obletěla celý svět, několikrát se zastavila i u nás a v jeden okamžik předávala Lucii Bílé Slavíka. 

Pak přišla telenovela Kachorra, která se nesetkala s takovým nadšením, divákům však stačilo, že Oreiro hraje tu stejně potrhlou ďáblici. O několik soap operek později její hvězda ve světě pomalu pohasínala. V Jižní Americe je však stále celebritou číslo jedna až sedmnáct. Kromě herectví se věnuje filantropii, vystupuje v televizi jako moderátorka a stále zpívá. Ve svých 42 letech jí možná přibylo pár vrásek kolem očí, divoký půvab jí už ale nikdo neodpáře.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů