Šíp.deník.cz

NÁVRAT ROKU? Herečka Tereza Kostková se nemůže odpoutat od exmanžela

Stará dobrá pověra tvrdí, že stará láska nerezaví. A jak se zdá v hodně případech, tak je opravdu pravdivá. Je to snad i případ sympatické herečky Terezy Kostkové? Ta se podle zákulisních informací stále vrací ke svému exmanželovi Petru Kracikovi, který jí měl být nevěrný. Nebo jen nechce být prostě sama?

1 / 22
Herečka vypadá poslední dobou jinak.

Herečka vypadá poslední dobou jinak.Zdroj: Luisa Spagnoli

Herečka si do ničeho nedá mluvit. A už vůbec ne do milostného života.

Tereza si pozornost užívala.Zdroj: Luisa Spagnoli

Jedna z našich neoblíbenějších hereček Tereza Kostková je už nějaký ten pátek sama jako kůl v plotě. Po rozvodu s milovníkem žen Petrem Kracikem se po jejím boku neobjevil žádný jiný muž. Do společnosti ji doprovázel jen syn Toník.

Ale bylo na její tváři poznat, že je zase šťastná.

V její tváři je poznat, že se v jejím životě dějí pozitivní změny.Zdroj: Luisa Spagnoli

Vždycky o svém milostném životě dost mlžila a nechtěla se o soukromí moc bavit, ale po rozvodu se doslova obrnila hradbou mlčení a nechce se o potencionální lásce vůbec bavit. Přitom už jí bylo přiřknuto tolik milenců.

Ale pořád jen mlžila a mlžila. Nechtěla se o mužském pokolení vůbec bavit.

Tereza Kostková a Carmen MayerováZdroj: Herminapress.cz

Nemá to ale svůj důvod, že se o svém milostném životě nechce bavit? Co když je v jejím srdci stále jen jeden a ten samý muž, který ji jako jediný dovedl k oltáři? Vše by tomu nasvědčovalo, že exmanželé k sobě mají stále blízko.

Na staré časy po boku Petra vzpomíná ráda.

Tereza Kostková a Petr KracikZdroj: Astrosat Media

I když se říká, že do jedné řeky dvakrát nevstupuj, tak ale zase druhé rčení mluví o tom, že stará láska nerezaví. Třeba Tereza dala na to druhé a chtěla by ještě jejich lásce s divadelním režisérem dát druhou šanci.

Podle všeho by Kracik o návrat velmi stál, protože Terezu pořád miluje.

Režisér Petr Kracik Zdroj: Šíp

Nebyli by první ani poslední manželé, kteří by zjistili, že rozvod byl naprostá hloupost, že bez sebe nemohou být a že se prostě stále milují. Vždyť mají na co vzpomínat, jak se spolu měli krásně a ještě k tomu spolu zplodili roztomilého syna Toníčka.

Oba dva jsou sami, takže pro návrat je vhodná "půda".

Petr Kracik má už pět dětí, proto mu přebalování nebude dělat problém.Zdroj: Šíp

Dokonce přiznala, že rozhodně nebudou Vánoce trávit odděleně, ale hezky spolu jako rodina. Kdyby je rozvod rozdělil, tak by ani kvůli malému synovi neudělají výjimku a nebudou chtít svátky klidu a míru spolu trávit u jednoho stolu.

Tereza prostě chce, aby jejich syn netrpěl tím, že spolu už nemohli, či nechtěli být. Ale je tomu tak stále?

Petr Kracik románek také přiznal.Zdroj: Šíp PLUS

U herečky je to daleko jinak. Láskyplně přiznala, že Petr s nimi o Vánocích rozhodně bude. „Tondu si s bývalým manželem střídat určitě nebudeme. My se uvidíme všichni dohromady. Bude s námi,“ prozradila nadšeně Tereza.

Už se herečka nemůže dočkat Vánoc. Kvůli exmanželovi?

Červená nesluší jen blondýnkám, ale i Tereze.Zdroj: Profimedia

Vypadá to, že se hodně těší, až bude zase cítit tu rodinnou pohodu, lásku mezi nimi. A pravděpodobně to nedělá jen kvůli Tondovi, aby měl oba rodiče spolu. Ale je na Tereze poznat, že jí mužská blízkost chybí.

Už by byla ráda, jako každá jiná žena, aby se mohla uchýlit do mužské náruče.

Když se předehne, je její hrudník vražednou zbraní!Zdroj: Profimedia

Může se stát, že právě u vánočního stromku přijdou na to, že jim je takhle ve třech pořád dobře, tak proč to znovu nezkusit. Ani jeden nikoho nemají, lásce se vyhýbají, jako by stále čekali na návrat toho druhého.

Máme čekat návrat roku?

Tereza KostkováZdroj: Tv Prima

Sice by možná její blízcí nebyli úplně nadšení z hereččina návratu k bývalému partnerovi, protože jeho obliba v ženách koluje všemi hereckými prostory, ale třeba by se konečně zkusil napravit. Teď záleží na Tereze, jestli by ho vzala opravdu nazpět.

Jestli se chcete dozvědět o dalších kauzách v českém showbyznysu, tak se podívejte na toto video:

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů