Šíp.deník.cz

Nečekané: Důchodkyně ukázala MEGAPOPRSÍ i ROZKROK!

14 fotografií 14
18+
Tak tohle jste ještě neviděli...
Tak tohle jste ještě neviděli...
Zdroj: Koláž Šíp
Cassandra Petersonová se objevila ve společnosti coby své alter ego Elvira. A všechny naprosto odzbrojila svým dekoltem! Ovšem její šatičky nechaly nahlédnout také pod sukni... A to byl kámen úrazu, protože Petersonovou zradily také kalhotky.
Sdílej článek:

A je tu další story, jaká snad ještě nemá obdoby. Americká hvězda v důchodovém věku šokovala poprsím i nehodou v oblasti klína!

Na červeném, v tomto případě černém, koberci bylo zase jednou pořádné rušno… To když svými čtyřkami padajícími z dekoltu provokovala Cassandra Petersonová. Její jméno většině Středoevropanů nejspíš nic neřekne, to ale nemění nic na tom, že je v USA velmi slavná, a že její příběh stojí za to si poslechnout…

Americká herečka se proslavila jako děsivá a zároveň velmi sexy Elvira. Tuto postavu Petersonová spolu se svým známým stvořila už v roce 1981, když se hledal moderátor pro televizní pořad, ve kterém se vysílaly a vtipně komentovaly béčkové horory.

Petersonová coby Elvira poprvé vystupovala 26. září 1981 a při příležitosti pětatřicátého výročí vydala knihu, která obsahuje 350 fotografií, včetně dosud nezveřejněných. A lepší reklamu si nemohla udělat… Sama totiž na akci odhalila něco dosud neodhaleného!

Ani coby dáma v letech se neostýchala obléknout původní kostým Elviry. Jenže ten je navržen tak, aby byl maximálně sexy… A tak jí na světlo světa koukala nejen velká část zmiňovaného poprsí, ale zpod kalhotek se velmi hlasitě přihlásil o slovo také její rozkrok!

Cassandra rozhodně není první celebritou, které se podobný trapas stal. Nejspíš je ale tou nejstarší, co své místečko lásky veřejně odhalila…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů