Šíp.deník.cz

Nečekané PŘIZNÁNÍ Lucie Vondráčkové: Zagorovou mi doma nepouštěli kvůli tetě!

8 fotografií 8
Lucie Vondráčková měla Hanu Zagorovou zakázanou.
Lucie Vondráčková měla Hanu Zagorovou zakázanou.
Zdroj: Tilen Vajt
Herečka se ukázala ve snímku Snowboarďáci Lucie odhalila své přednosti v televizním snímku Ta třetí Lucie Vondráčková Lucie Vondráčková
Sdílej článek:

Když se vysloví jméno Hana Zagorová (67), každý si vybaví povedený šlágr, jako je třeba Duhový víla či další pecku Je naprosto nezbytné. Dá se říct, že některé skladby vynikající pěvkyně zlidověly. Ovšem málokdo by tušil, že existuje česká zpěvačka, která se s nadsázkou řečeno s repertoárem Zagorové spíše seznamuje.

A budete se hodně divit, ukážeme prstem, jde o zpěvačku Luciii Vondráčkovou (34). A jistě už prahnete po důvodu, který je velmi zajímavý. Skladby Zagorové se u Vodráčkových nesměly poslouchat, a to kvůli vynikající zpěvačce a tetě Lucky Heleně Vondráčkové (67). 

"Babička nebyla ráda, když hrála v rádiu. Doma jsme ji neposlouchali podobně jako Petru Janů, protože to byly Heleniny pěvecké rivalky. Přitom obě mají krásné skladby, ve kterých jsou velké emoce," vysvětlila půvabná Lucie, o níž je známo, že v současnosti má  ke své tetě Heleně velmi vlažný vztah.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů