Šíp.deník.cz

Nečekaný STŘET! O co jde mezi Lucií Borhyovou a Terezou Kostkovou?

10 fotografií 10
Lucie Borhyová vyfoukla Tereze Kostkové kšeft.
Lucie Borhyová vyfoukla Tereze Kostkové kšeft.
Zdroj: Profimedia.cz
Tvář módní značky Lucie Borhyová Tereza Kostková Tereza Kostková Lucie Borhyová
Sdílej článek:

Koncem manželství špatné zprávy pro Terezu Kostkovou (39) nekončí. Oblíbená moderátorka nečekaně bojuje s dalšími problémy. A na návrat k bývalému manželovi to stále nevypadá…

Tereza Kostková se dostala do ošemetné situace. Sice je stále obletována muži, ale po manželství s Kracikem se jí nepodařilo objevit nikoho, s kým by opravdu chtěla být. Na vše je proto úplně sama. Musí se postarat o syna, o domácnost, zvládnout práci… Má to těžké. Propadá nejistotě. Soudě dle jejích nedávných slov s příchodem další velké lásky už vlastně vůbec nepočítá. I první májový den, svátek zamilovaných, trávila bez protějšku.

„Když jsme byli mladí, tak jsme samozřejmě s holkama toužily po tom, aby nás někdo vzal na Petřín, ale teď už jsem od takovýchto legrací věkově malinko vzdálená. Není na tom samozřejmě nic špatného, ale tyto naivní představy o polibku pod rozkvetlou třešní už opravdu nemám," přiznala atraktivní moderátorka. „Mám ten den ráda, ale spíš tak nějak sama v sobě."

Trable s milenkou
Důvod, proč herečka o lásce pochybuje, je prostý. Vždy byla opatrná, trvalo jí, než se s někým sblížila natolik, aby mu mohla stoprocentně věřit. Nechtěla udělat chybu. Ostatně také to je důvod, proč první pořádný polibek dostala až jako plnoletá… „Do osmnácti let jsem s žádným chlapcem nikdy nechodila, takže jsem se ani s nikým nelíbala. Asi jsem patřila k těm pozdějším květinám," svěřila se.

I proto je Kostková v českém showbyznysu výjimečná – ona nikdy nebude typ, co by střídal partnery jako ponožky. Je vyrovnaná, ví, co chce. A není proto divu, že se po rozvodu ve vztazích zatím jen hledá. Sice vyrážela s kamarády, ale vytoužené štěstí tím nenašla. Jako by ani nechtěla… Jako by si uvědomovala, že dnešní doba je jiná, než jakou by si přála, plná povrchních vztahů bez hloubky, o které by herečka tak jako tak nestála. Proto prý Kostková dokonce o rozvodu začala pochybovat, ve hře byl údajně i návrat ke Kracikovi. Pocit nejistoty, který o samotě zažívala, ji hnal do náruče muže, kterému jako jednomu z mála věřila. Jenže ten minulý čas je na místě.

K návratu nejspíš nedojde. Mluví se totiž o tom, že uznávaný režisér si čas po konci manželství poměrně dost užívá. Na rozdíl od Kostkové… Při zkoušení Fantoma prý podlehl kouzlu mladé herečky Terezy Marshall, která dokázala na jeho často zamračené tváři vykouzlit úsměv. Neuvěřitelné!

A prý to není jediná mladičká herečka, co něco takového svedla. Podle některých informací si totiž Kracik pořídil přítelkyni ještě před koncem manželství s Kostkovou! „Je to jedna z mladších hereček divadla," tvrdí server expres.cz.

A je jasné, že z téhle informace moderátorka radost neměla. Zřejmě i to byl důvod, proč mezi manželi často docházelo k hlasitým konfliktům. I samotná Kostková přiznává, že o jejich krizi věděl z jejich známých skoro každý. „V mém okolí to zase tak tajné nebylo! Nechodíme kanálama a musím přiznat, že jsme to řešili hodně nahlas. Doma i mezi lidmi! Nešeptali jsme a všichni slyšeli a viděli, jak to mezi námi je," přiznala v rozhovoru pro Frekvenci 1.

A když dnes herečka znovu vidí, že by o další pokus udržet rodinu stála jen sama, měla by si konečně přiznat, že je čas jít dál.

Bolestná nejistota
Nový životní start přitom nezačíná národem milované hvězdě právě snadno. Kromě lásky počítá další ztráty. Nedávno totiž Kostková přišla o lukrativní kšeft, přestala být ambasadorkou české módní značky, což jí poslední tři roky přinášelo dost peněz. Pohádkově placené místo jí vyfoukla jiná moderátorka, která si také nedávno prošla náročným rozchodem – Lucie Borhyová! „Tak a je to venku. Novou tváří pro kolekci podzim–zima 2016/2017 se stává Lucie Borhyová. Už teď se těšíme na nový katalog," sdělila společnost.

A Borhyová neskrývala z luxusního melouchu radost: „I když je venku nádherně a jaro je konečně v plném proudu, trendy na podzim a zimu jsou už dané," radovala se na svém Facebooku.

Podobné štěstí ale zcela pochopitelně nezažívá Kostková. „Je toho na ni hodně, nečekala, že se to na ni všechno takhle sesype. Ty peníze jí samozřejmě chybět budou, má teď navíc o dost větší výdaje. Ale zatím se drží statečně," prozradila Šípu kamarádka herečky, podle které se Tereza naděje na návrat ke Kracikovi zatím úplně nevzdala. „Ona zřejmě ještě pořád doufá, že se Petr umoudří a vrátí se. Bere to tak, že je chlap a chlap občas udělá chybu. Ale všichni vědí, že něco takového, jako je napravení Petra, se nejspíš nestane," dodala.

Herečka tak největší útěchu v těžké situaci nachází ve svém synovi Toníkovi. Snad už se to brzy změní a potká někoho, kdo ji udělá šťastnou, jak by si zasloužila.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů