Šíp.deník.cz

Něco pro milovníky MALÉHO POPRSÍ: Slavná modelka přistižena nahá na jachtě!

15 fotografií 15
18+
Další, které se opalovačka nahoře bez nevyplatila...
Další, které se opalovačka nahoře bez nevyplatila...
Zdroj: Koláž Šíp
Saru Sampaiovou nachytali fotografové na dovolené... Sexy modelka se sluní ráda... ... ráda je u toho také nahá. Slavná a úspěšná Portugalka odhalila své vnady.
Sdílej článek:

Odhalená ňadra hýbou světem! Většinou ta velká, kulatá a silikonová… Ale nic není stoprocentní a mnoho mužů si oblíbilo heslo: Co je malý, to je hezký. Právě pro ně máme dárek.

Léto a dovolenou u moře má mnoho žen spojené s opalováním nahoře bez. Zvlášť pro slavné modelky jsou neopálené proužky a trojúhelníčky v oblasti hrudníku značně nežádoucí… A tak se nejslavnější portugalská modelka Sara Sampaiová (25) slunila bez vrchního dílu bikin.

Kráska v letech 2011 až 2016 pětkrát v řadě vyhlášená jako portugalská modelka roku, se ve světě proslavila jako andílek věhlasné značky prádla Victoria's Secret. Není tedy divu, že se stala terčem v hledáčku paparazzi fotografů.

Minulý týden trávila Sampaiová spolu se svým movitým přítelem, podnikatelem Oliverem Ripleym, na dovolené na proslulé Francouzské riviéře. Pro své volné dny zvolili odpočinek na obrovské soukromé jachtě a Sara tak mohla v klidu odhodit nepotřebný kus látky.

To by ale paparazzi nesměli mít oči všude. Štíhlou brunetku sledovali, počkali na správný moment a nafotili jí nahou. Poprsí rodačky z Porta je sice menší než u některých kolegyň z branže, ale nedá se říct, že by to nebyl sexy pohled!

Dost možná se vám při brouzdání ve fotogalerii vloudí do mysli otázka: radši malé a přírodní, nebo velké a silikonem vylepšené poprsí?!

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů