Šíp.deník.cz

Nehoda silikonové krásky: Missce Kateřině Průšové VYKOUKLA BRADAVKA!

5 fotografií 5
18+
Hrudník Kateřiny Průšové je vždy středem zájmu...
Hrudník Kateřiny Průšové je vždy středem zájmu...
Zdroj: Koláž Šíp
Kateřina Průšová v průsvitném modelu. Tady bylo ještě všechno v pořádku. Ale stačilo, aby se Katka trochu pootočila... ... a její bradavku nešlo přehlédnout. Průšová na přehlídce Petry Kociánové nosila vůbec sexy šaty.
Sdílej článek:

Je to takový evergreen. Šaty na módních přehlídkách jsou tak sexy, že občas odkryjí víc, než by jejich majitelka chtěla. Vyprávět by mohla Kateřina Průšová (31).

Rodačka z Liberce udělala díru do světa v roce 2002, když triumfovala v soutěži Miss České republiky. Krátce po vítězství si nechala plastickým chirurgem přifouknout poprsí a od té doby jsou její fotky vyhledávaným artiklem.

Průšová sice sama tvrdí, že po třicítce ji už víc živí produkování přehlídek, než samotný modeling, na molo si ale sem tam pořád odskočí. Naposledy ve středu, když předváděla kolekci Petry Kociánové.

Jedním z modelů byly šaty převážně tvořené průhlednou látkou a Průšová se v nich natočila tak šikovně, že jí vykoukla bradavka. Ne že by snad její odhalená prsa byla zahalena tajemstvím, spíš naopak. Ale hezké věci je vždycky fajn si připomenout…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů