Šíp.deník.cz

Nejkrásnější žena světa slavila 35. narozeniny: Na pláži ukázala BRADAVKY!

15 fotografií 15
Její božské křivky nepřestávají šokovat celý svět.
Její božské křivky nepřestávají šokovat celý svět.
Zdroj: Koláž Šíp
Její božské křivky nepřestávají šokovat celý svět. Jessica Alba si krátce před svými 35. narozeninami vyrazila odpočinout na Havaj. Její zadeček nemá jedinou chybku! Jessica si na pláži užívala s kamarádkami.
Sdílej článek:

Slavné krásky na pláži zachycují fotografové každý den, následující série snímků je ovšem zcela jiná. Tahle sexbomba je snad dítě boží!

Slavná herečka mnohonásobně oceněná jako Nejvíc sexy žena světa oslavila koncem dubna 35. narozeniny. Přibývající roky na ní ovšem nejsou vůbec znát. Nebo jinak: pokud ano, tak jedině tím, že je ještě víc sexy, než kdy dřív!

Důkazem budiž fotky z Havaje, kam si Jessica Alba minulý týden vyrazila odpočinout od dvou dětí a náročné práce podnikatelky. Její křivky v bikinách jsou symbolem dokonalosti, a hodí se dodat, že kráska s mexickými kořeny na rozdíl od většiny celebrit nepodlehla trendu plastických operací!

Není divu, že její přítomnosti využila jedna společnost k reklamnímu focení… Jessice to sluší opravdu v bikinách, jednodílných plavkách i šatech, zpod kterých se jí na svět draly vztyčené bradavky…

A tak se snad všechna zahraniční média v posledních dnech rozplývají nad její krásou.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů