Šíp.deník.cz

Nejkrásnější žena světa oslavila TŘICETINY… Už jste ji viděli NAHOU?

16 fotografií 16
18+
Oslavenkyně má světu co nabídnout, mrkněte...
Oslavenkyně má světu co nabídnout, mrkněte...
Zdroj: Archiv
Emilia Clarkeová je korunovanou nejvíc sexy ženou světa! Kariéru si udělala na seriálu Hra o trůny. A v rámci něj se několikrát svlékla! Clarkeová ukázala své výstavní poprsí.
Sdílej článek:

Jejej, to musely být zástupy gratulantů! Jak jednou získáte titul nejkrásnější žena světa, na vaše kulaté třicetiny okolí těžko zapomene. Tím spíš, když internetem kolují vaše nahé fotky!

Víte, která nádherná britská herečka má v kolonce narození uveden rok 1986, a úplně přesně 23. říjen? Jubilejní třicetiny minulou neděli oslavila okouzlující Emilia Clarkeová.

Modrooká kráska se proslavila rolí Daenerys Targaryenové v celosvětově veleúspěšném seriálu Hra o trůny. A právě v tomto pořadu z produkce HBO se několikrát svlékla.

Zájem o její odhalené poprsí a zadeček ještě stoupnul loni, když byla časopisem Esquire jmenována Sexiest Woman Alive, tedy největší šťabajznou současnosti!

Toto ocenění, které prestižní americký měsíčník uděluje od roku 2004, před Clarkeovou získaly vyhlášené sexbomby jako Angelina Jolie, Halle Berry, či Scarlett Johanssonová.

Žádná z nich ale nemá na internetu tolik nahých fotek, jako právě nádherná oslavenkyně. A tak posíláme na britské ostrovy další gratulaci a přejeme ještě mnoho úspěšných (a nahých) rolí…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů