Šíp.deník.cz

Nejlepší kamarádka Kim Kardashian na pláži: Jejda, kouká mi BRADAVKA!

12 fotografií 12
18+
Kolikátá už je to letos nehoda? Ty holky si prostě nedají pozor...
Kolikátá už je to letos nehoda? Ty holky si prostě nedají pozor...
Zdroj: Koláž Šíp
Brittny Gastineau dováděla ve vlnách na Miami. Když v tom si všimla, že jí vykukuje něco navíc... ... a bradavka je na světě. Skákání do vln může být pořádně zákeřná disciplína...
Sdílej článek:

Je sexy, živí se jako modelka a hlavně dostala v médiích oficiální titul "Nejlepší kamarádka Kim Kardashian!" No a po koupačce ve vlnách je už také navíc veřejně nahá…

Newyorská rodačka Brittny Gastineau (33) měla předurčeno stát se slavnou. Její tatínek byl slavným hráčem amerického fotbalu, a protože navíc pobrala dost krásy, stala se modelkou.

Před deseti lety se navíc seznámila s Kim Kardashian (35) a jak sama říká, hned si padly do noty. Brittny je považována za nejlepší kamarádku jedné z nejsledovanějších žen současnosti.

A tak je také ona v hledáčku médií. Období po vánočních svátcích tráví sexy brunetka jako asi milion jiných hvězd v Miami a nebyla by to poctivá koupačka bez odhalení intimních partií!

Gastineau v červených plavkách neuhlídala bradavky. Druhý den pak zvolila gepardí vzor s ještě větším výstřihem a prsa tentokrát neuhlídala a ukázala více, než je běžné. 

Že by to byla vážně nehoda? Asi takhle – učitelku předmětu "Jak se zaručeně dostat do zpráv" má nejlepší na světě…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů