Šíp.deník.cz

Nejprsatější modelka současnosti si oblékla SKANDÁLNÍ ŠATY! Foto uvnitř

5 fotografií 5
18+
Sexbomba Charlotte McKinney zase jednou pobuřovala.
Sexbomba Charlotte McKinney zase jednou pobuřovala.
Zdroj: Koláž Šíp
Kráska Charlotte McKinney tentokrát neprovokovala poprsím... ... odhalila ale své zbraně zezadu. Z některého úhlu bylo jasně vidět, že Charlotte je tzv. na ostro! Vzít si šaty bez žádného spodního prádla? To chce kus odvahy!
Sdílej článek:

Zdroje z USA udávají, že velikost jejího poprsí je F! Sexy blondýnka má tedy šestky… A na konto jí přibyl další skandál.

Charlotte McKinneyová (23) je typická americká sexbomba. Blondýnka, štíhlý pas a nepřehlédnutelné poprsí. Její zbraně na hrudníku jsou ovšem přírodní, takže se kolem Charlotte točí čím dál víc luxusních značek.

Vlnu její popularity spustil reklamní spot, který se odvysílal během letošního Super Bowlu. Finále ligy amerického fotbalu je nejsledovanější sportovní událostí za mořem a Charlotte byla v reklamě nahá!

Před pár dny se sexy modelka objevila v Los Angeles na jednom z milionu předávání cen, které se v Americe koná. A znovu z toho byl skandál.

Blyštivé stříbrné šaty tentokrát překvapivě zahalovaly dekolt, zato látka zcela chyběla vzadu. Přítomní tedy nemohli přehlédnout, že jedna z nejsledovanějších krásek současnosti nemá podprsenku ani kalhotky!

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů