Šíp.deník.cz

Největší „zářez“ v historii! Na co legíny? To už mohla jít ROVNOU NAHÁ…

9 fotografií 9
18+
Legínami zvýrazněné intimní partie prostě nešlo minout pohledem.
Legínami zvýrazněné intimní partie prostě nešlo minout pohledem.
Zdroj: Koláž Šíp
Už při letmém pohledu je jasné, že tady něco nehraje... Kourtney Kardashian na noční procházce. ... a tady je odpověď na to, co! Kourtney před sedmi lety odhalila kompletně celý rozkrok.
Sdílej článek:

Celebrity zřejmě přišly na nový způsob, jak stoprocentně zaujmout. Kalhoty zaříznuté do rozkroku prostě frčí! Kdy to ale začalo?

S odhalenými rozkroky se v posledních týdnech a měsících roztrhl pytel. My pro vás ale tentokrát máme jeden archivní kousek. Bylo to před sedmi lety, v prosinci 2008, a legíny obepínající dámské přirození byly tehdy v podání této ženy zatraceně skandální…

S kůží na trh tenkrát šla Kourtney Kardashian (36). Starší sestra v Evropě slavnější Kim (35) není v Americe díky jejich rodinné show Keeping Up with the Kardashians o nic méně populárnější.

Její noční procházka v těsných legínách stojí i dnes za připomenutí. Kalhoty jí totiž v rozkroku svíraly tak těsně, že kdyby šla Kourtney nahá, vyšlo by to nastejno!

Dnes je nejstarší ze slavného klanu sester matkou tří dětí a odvaha ji stále neopouští. Nedávno třeba fotila zcela nahá právě pro rodinnou reality show.

Mrkněte na trailer, ve kterém se Kourtney svlékla:

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů