Šíp.deník.cz

NEJVÍC SEXY MUŽ světa The Rock: Moje kouzlo není ve svalech, ale v…!

14 fotografií 14
Dwayne Johnson je jedna velká hora svalů. Ale nejen to...
Dwayne Johnson je jedna velká hora svalů. Ale nejen to...
Zdroj: Koláž Šíp
Dwayne Johnson získal titul Sexiest Man Alive pro rok 2016. Okamžitě se objevily parodie na titulku People. Hollywoodská hvězda a bývalý wrestler má neskutečné tělo. Svaly ale prý nejsou příčinou jeho sexappealu.
Sdílej článek:

Král je mrtev, ať žije král! Novým vítězem prestižní ankety Sexiest Man Alive časopisu People se stal Dwayne „The Rock" Johnson (44). Co prohlásil?

Od roku 1985 americký magazín People vyhlašuje nejvíc sexy muže světa. Loňského vítěze, bývalého britského fotbalistu Davida Beckhama (41), nahradil na piedestalu americký herec Dwayne Johnson. Je to pár dní, co se bývalý wrestler objevil na titulce jako Sexiest Man Alive s podtitulem: „Je roztomilý, chytrý a vysekaný!"

Nejsvalnatější z hollywoodských hereckých hvězd, kterého s výškou 196 cm a váhou 119 kg vážně nepřehlédnete, svůj triumf pochopitelně hned okomentoval. „Tohle prostě znamená, že budu dál vstávat ve čtyři ráno na trénink, starat se o děti, jezdit mým velkým pick upem a říkat sprosté vtipy. To všechno je extrémně sexy. Ale ne, teď vážně… Obrovské díky všem lidem pracujícím v People stejně jako všem fanouškům po celém světě. Je mi ctí být takto oceněn," napsal nesmírně populární herec na Instagram.

Nezapomněl také připojit důvod, proč se stal právě on nejvíc sexy mužem planety: „Četl jsem návod Jak být sexy a skvěle líbat. V osmi letech," směje se muž s trefnou přezdívkou The Rock. A už bez vtipu dodal, že o svaly podle něj rozhodně nejde…

„Pamatujte, sexy není to, že se snažíte někým být. Sexy se děje přirozeně, když se cítíte pohodlně tím, kým jste." Ne náhodou Johnsona sleduje na Instagramu 71 milionů lidí, tedy jen lehce míň než věhlasnou Kim Kardashianovou…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů