Šíp.deník.cz

NEKLIDNÉ soukromí Lucie Borhyové: Nový partner na obzoru?

11 fotografií 11
Lucie Borhyová s Michalem Hrdličkou
Lucie Borhyová s Michalem Hrdličkou
Zdroj: Koláž Šíp
Na oslavě Hany Zagorové si Lucie rozuměla s hokejistou Matyášem Hložkem (na snímku), odcházela ale po boku právníka Michala Smečky. Dnes relaxuje Borhyová běháním. Klid nenašla moderátorka ani s Michalem Hrdličkou. Lucie Borhyová
Sdílej článek:

Poměrně dlouhou dobu už prý Lucie Borhyová (38) prahne po tom, aby se v jejím životě objevil nový muž. Jenže zatím se to nedaří podle jejích představ. A když už se konečně potenciální partner ukázal, zdráhá se moderátorka pustit si ho k tělu!

Nijak netají, že by si ještě přála zažít lásku. Naplnit srdce jistotou, že je poblíž někdo, kdo se o ni bude zamilovaně starat, když bude potřebovat pomoct, chce Lucie Borhyová i kvůli svým dětem.

Jenže zároveň si moc dobře uvědomuje, že jako svobodná máma od dvou dětí už příliš nemůže doufat v lásku, o jaké snila jako malá holka. „Určitě věřím, že na mě osudový muž ještě někde čeká. Nenazývala bych ho ale panem Božským, protože takový asi neexistuje, aby měl všechno, co si člověk představuje," říká.

A to je ten problém… I když totiž Lucie nahlas mluví o tom, jak si přeje někoho normálního, že nestojí o pana Božského, ve skutečnosti je to prý opačně. Jak se svěřila několika známým, touží po něm. A moc!

„Lucka se v tomhle nezměnila, i když říká něco jiného. Prostě čeká na tu opravdovou lásku, jakou zažila v začátcích vztahu s Nikem a Michalem. A dokud ji nenajde, vztah mít nebude, to je jasné," říká známá Lucie z televize Nova, která si nepřála být jmenována. „Ona není typ, co by si chtěl jít jen krátce užít. To, že si s někým vyrazí, pro ni znamená jen málo, spíš to bere jako možnost, jak se dostat do společnosti. Pravdou ale je, že kdyby měla partnera, nikde se moc ukazovat nebude. Vždycky to tak dělala."

I díky tomu kamarádka blonďaté hvězdy vylučuje, že by si Lucie začala s mladičkým právníkem Michalem Smečkou (28), se kterým se nedávno ukázala na oslavě sedmdesátých narozenin Hany Zagorové. Sice se ihned spekulovalo o novém vztahu, pravdou ale je, že své štěstí hodlá moderátorka najít jinde.

„Muži jsou kolem mě neustále, ale jde skutečně o přátele. Jak říkám, chci se teď věnovat především dětem, rodině, přátelům a také se snažím konečně věnovat i sama sobě," vysvětluje, proč je v poslední době v lásce extrémně opatrná.

Dny plné nejistoty

Místo romantických večeří moderátorka tráví čas více o samotě, radost bez lásky hledá v běžných maličkostech života. „V podstatě mi ke spokojenosti stačí to, když se ráno probudím a svítí sluníčko. Dodává mi energii a prozařuje můj den i ve chvílích, kdy toho mám v práci hodně," tvrdí a dodává: „Co mi pomáhá cítit se dobře, je také příjemná hudba, kterou když si pustím a k tomu uvařím dobré jídlo, je pro mou duši jako balzám."

Jenže ani ta nejhezčí hudba světa neutiší pláč opuštěného srdce… Proto se Borhyová v posledních měsících vrhla střemhlav do práce, jako by nechtěla mít volnou ani minutu, aby nemusela přemýšlet o své životní situaci. Pochyby, jak vše dopadne, ji ale prý přesto pronásledují. „Je vidět, že to její štěstí, které prezentuje veřejnosti, je plné problémů, o kterých nemluví. Ona si pochopitelně přeje být zase šťastná, ale bojí se – i kvůli dětem –, aby to znovu neskončilo fiaskem," myslí si známá.

„Proto je teď v seznamování opatrná jako nikdy dřív. Zároveň si ale uvědomuje, že jí ubíhá čas, možnost potkat někoho skvělého se pořád zmenšuje. Je to pro ni opravdu těžké, protože od ní každý navíc očekává, že bude pořád veselá a spokojená."

Útěchu v těžké situaci nachází populární televizní kráska ve sportu a v dětech. Jak sama přiznává, uklidňuje ji to. „Když si potřebuji vyčistit hlavu, je pro mě na prvním místě sport. Nejde jen o endorfiny, ale také o to, že při pohybu přemýšlím nad jinými věcmi, díky čemuž se mi vždy uleví," svěřila se. „Samozřejmě, jako u každého rodiče, jsou to děti, které mě činí šťastnou. Mám ráda chvíle, kdy jsme pohromadě a vymýšlíme, na jaký výlet vyrazíme nebo co si doma zahrajeme."

Odmítání lásky

Právě děti jsou nyní v hledání lásky prioritou. Lucie potřebuje muže, který bude mít v srdci hodně místa – měl by milovat ji, malého Lucase i malou Lindu. A zároveň by měl být šarmantní, exotický, uhrančivý, takové typy totiž moderátorka zbožňuje. Proto prý nepřichází v úvahu vztah s mladým právníkem, se kterým se objevila na akci Zagorové.

„I když ho má ráda, zatím si ho v roli svého partnera představit neumí. Bojí se, že je podobně jako Michal příliš mladý na to, aby podobnou odpovědnost unesl," myslí si kolegyně.

Jenže Borhyové se zároveň také nedaří potkat někoho, kdo by to zvládl, a už prý dokonce začíná propadat skepsi. „Dokonce mi jednou říkala, že je taky možné, že si už nikoho nenajde. Ale to byla snad jen legrace," říká kamarádka.

Lucie podle ní ví, že její přání být šťastná se bez partnera nenaplní. Jako matku samoživitelku ji čeká jen práce, řešení problémů, nedostatek času, prostě nekonečný stres…

„Mám hodně práce, za což jsem ráda, to je vždycky fajn. Můj život se teď točí hlavně kolem dětí," tvrdí sice Lucie, je ale otázkou času, jak dlouho ještě dokáže ignorovat fakt, že jí ke štěstí, o kterém tak ráda mluví, něco důležitého chybí…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů