Šíp.deník.cz

Neodolatelný výhled! Moje PĚTKY jsou PŘÍRODNÍ, tvrdí sexbomba…

14 fotografií 14
Věříte, že takhle kouzlila matka příroda?
Věříte, že takhle kouzlila matka příroda?
Zdroj: Profimedia
Anastasiya Kvitkovová se vypravila v Hollywoodu do baru pro celebrity. Sexbomba z Ruska oslnila svým bílým tričkem... ... respektive obsahem pod ním! Výstřih jako zvon a z Kvitkovové byla hvězda večera!
Sdílej článek:

Takhle se chodí do baru, když se chcete pobavit a nezaplatit při tom ani dolar… Modelka vytáhla v Hollywoodu do zbraně obrovské poprsí!

Nesmí vám uniknout

Většinou poutá pozornost svým pozadím, podle kterého dokonce dostala přezdívku. Tentokrát ovšem krásná modelka Anastasiya Kvitkovová (21) útočila na horňáky.

Právě pro její obrovské a zároveň perfektně kulaté půlky se jí říká Ruská Kim Kardashianová. Ovšem v oblasti hrudníku svůj předobraz Kvitkovová snad ještě trumfuje! Podle neoficiálních údajů je velikost jejího poprsí DD, tedy 5. „Považuji se za dokonalou, proto na sobě nehodlám nic měnit. Také nechci žádné úpravy, protože jsem pyšná, že je na mě všechno přírodní," chlubí se nepřehlédnutelná kráska.

Kvitkovová rozjela modelingovou kariéru doma v Kaliningradu v sedmnácti letech, a když se pak přestěhovala z Ruska do amerického Miami, přišel šok. „V modelingové agentuře mi řekli, že musím zhubnout. Ale odmítla jsem!"

Mladičká kráska si jde zkrátka svojí cestou, nebo lépe řečeno cestou, kterou proslavila právě Kim. Tedy, že ženu má být za co chytit! „Jediné, co dělám ve volnu je, že sportuji. Veškerý čas trávím v posilovně," popisuje, jak přišla ke svým křivkám.

Právě díky postavě přesýpacích hodin má Kvitkovová na Instagramu 4,3 milionu obdivovatelů a žije si svůj americký sen. Stala se z ní nefalšovaná celebrita, a tak když si nedávno vyrazila do Hollywoodu a předvedla v tamním baru vražedný výstřih, fotografové z ní šíleli…

A jaká je vaše reakce?

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů