Šíp.deník.cz

NEPLÁNOVANÉ TĚHOTENSTVÍ? Sexy herečka Mahulena Bočanová STRAŠLIVĚ NABRALA

Herečka Mahulena Bočanová patřila vždycky k herečkám s dokonalou postavou, o kterou se nemusela nijak starat a slovo dieta znala jen z doslechu. Jenže poslední dobou se začala dost zakulacovat. Je snad za tím jen neukojitelná touha po jídle, nebo před námi sexy brunetka zamlčuje sladké tajemství?

1 / 22
Mahulena Bočanová

Mahulena BočanováZdroj: archiv Prima

Mahulena chce zachránit všechny ostatní, ale na sebe moc nemyslí.

Při každém nákupu kosmetiky či produktů pro domácnost přispívá na strádající děti.Zdroj: Procter & Gamble

Sympatická herečka Mahulena Bočanová, která se už od útlého věku vyskytuje v českém showbyznysu, nikdy svou postavu neřešila. A možná právě v tom byl ten fígl, že se kil navíc nemusela bát, když jí to vlastně bylo jedno.

Nikdy neřešila, co nakupuje. Vždycky to bylo jen to, co se jí zrovna líbilo.

Mahuleně do tváře se vepsalo i to, že myslí na ostatní.Zdroj: Procter & Gamble

Jenže poslední dobou, někdy od léta, jako by se sexy brunetka změnila. Na první pohled se dost zakulatila, především na bříšku, už to nebyla ta dokonalá dračice, která i ve svém věku mohla nosit odhalený pupík.

Byla vzorem i mladším kolegyním,jak by měla postava vypadat.

Mahuleně do tváře se vepsalo i to, že myslí na ostatní.Zdroj: Procter & Gamble

Co se za její změnou stalo? Nečeká snad druhého potomka, kterého ale neplánovala? Sama se toho trochu zalekla! „Nejsem blázen, abych měla v padesáti miminko. To je úplný nesmysl. Mám dost svých starostí,“ rozpovídala se pro časopis Exkluziv Mahulena.

Herečka se hlavně ráda baví, na miminko by neměla čas.

Často obráží jednu party za druhou.Zdroj: Instagram

„Zvládnout s mým pracovním vytížením organizačně pouze Máňu, to chce takové schopnosti, že už můžu produkovat hollywoodské velkofilmy. Mně svobodný život, tím myslím bez partnera, v tom našem domě vyhovuje,“ uzemnila všechny, co za její nadváhou viděli těhotenství.

Do jejího života už by se ten malý tvoreček nevešel.

Ani ve vodě se Mahulena nepustí své sklenky.Zdroj: Instagram

A co tedy stálo za těmi kily navíc? Herečka dokonce mluví o deseti kilech nahoře! „Protože jsem o prázdninách spala, ležela a nic nedělala. To se mi pak hůř vstávalo z postele, bolela mě záda a kolena, ale to bylo tou nadváhou,“ prozradila o svých neduzích Bočanová.

Děti má ráda, ale své už radši nechce.

Křest kouzelnické sadyZdroj: Archiv Divadlo kouzel

Herečka zároveň přiznává, že na pár sekund jí taky prolétlo hlavou neplánované těhotenství! „Pořád jsem měla na sobě plavky a tepláky, pak jsem přijela do Prahy a říkala si: „Mně nějak rostou prsa, snad nejsem těhotná?!“ Úplně mě to vyděsilo. Vůbec mě nenapadlo, že tloustnu,“ dodala se smíchem.

Chvíli se opravdu bála, že bude na stará kolena dvojnásobnou maminkou.

Mahu Bočanová si staví palácZdroj: Šíp PLUS

O další miminko nejen kvůli pokročilému věku nestojí. Ale šestnáctiletá Márinka dává herečce kvůli svému postižení natolik zabrat, že si nedovede představit, že by se měla starat ještě o dalšího malého tvorečka. To by se asi zbláznila.

Už by neměla čas na sebe, jak je doteď zvyklá.

Mahulena BočanováZdroj: Šíp

A jak se jí teda povedlo shodit přebytečné kilogramy, které naštěstí nesignalizovaly těhotenství? „Já jsem dříč. A mám taky obrovskou vůli. Jako zvíře. Koupila jsem si speciální koktejly. Měla jsem před premiérou, tak se mi šiklo, že jsem se nemusela starat, kam půjdu na jídlo,“ prozradila svůj recept „Mahu“.

Naštěstí to nebylo těhotenství, ale jen Mahuleně o prázdninách prostě chutnalo.

Mahulena BočanováZdroj: Šíp

Teď už je zpět na své váze, za krátkou dobu shodila úctyhodných deset kilo. A doufá, že už podobné šoky zažívat nebude. Byla by nerada, kdyby každý rok si musela kupovat těhotenské testy a pak odtučňovací koktejly.

Své dcerce Márince už sourozence neplánuje pořídit a radši si bude "dávat pozor". Jak na jídlo, tak i na sex.

Mahulena Bočanová s dcerou MárinkouZdroj: Archiv Divadlo kouzel

Chcete se podívat na to, co teď otřásá českým showbyznysem? Tak to vám nesmí ujít rozhovor s Pavlem Novotným:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů