Šíp.deník.cz

NESTYDATÁ LIBŮSTKA Kate Middleton vyzrazena! Má sexy koníček!

Patří mezi nejpřitažlivější ženy světa a trvale dráždí mužskou fantazii. Kate Middleton si ale žádná vyzývavé aktivity dovolit nemůže. Oficiálně. V soukromí se potají věnuje dost dráždivé činnosti, což nyní prasklo.

1 / 6
Kate Middleton

Asi byste se docela divili, jakými cviky si vévodkyně z Cambridge udržuje štíhlou linii. Její bodyguard nyní prozradil, že si figuru tvaruje poměrně netradičním, ale stále populárnějším způsobem. Zamilovala se prý do tance u tyče. V podstatě jde o náročnou gymnastickou disciplínu, ovšem lidé ji mají spojenou spíše se striptýzovým klubem. A to je malér.

Maskovaná striptérka…

Kate MiddletonZdroj: Profimedia.cz

Anglická princezna a budoucí královna se přece nemůže věnovat něčemu podobnému! Kate si byla rizika vědoma, proto cvičila v přísném utajení a obličej měla zahalený šátkem. Netušila že její novou zálibu vyzradí jeden z jejích strážců. Ještě horší to prý bylo ve chvíli, kdy se o všem dozvěděla královna Alžběta. Kate údajně musela slíbit, že nestydaté činnosti okamžitě zanechá.

Další zvrhlá vášeň

 Kate Middleton se i jako matka umí odvázat. Domů šla až pozdě v noci.Zdroj: Profimedia.cz

Hubatý bodyguard, který podle všeho dostal okamžitě výpověď, navíc práskl i libůstky samotné panovnice. Podle něj miluje hamburgery od řetězce McDonald´s, které s oblibou pojídá v autě spolu s malinovým shakem a jablkovým koláčem.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů