Šíp.deník.cz

Netradiční Greenpeace... NAHÁ kráska ZACHRAŇUJE přírodní bohatství!

8 fotografií 8
18+
Opravdu se svlékla pro přírodu, nebo pro vlastní dobro?
Opravdu se svlékla pro přírodu, nebo pro vlastní dobro?
Zdroj: Koláž Šíp
Michaela Wolfová stojí nad místem, kde se staví kontroverzní tunel. Směrem ke stavbě ukazuje... ... ale hlavně na ní upozorňuje svojí nahotou! Dokonce neskrývá bradavky!
Sdílej článek:

Ochránci přírody většinou křičí svojí pravdu do světa a maximálně se tak poutají ke stromům. Jedna rakouská kráska ovšem vzala záchranu přírody poněkud zostra!

Krásná blondýnka Michaela Wolfová se živí jako burleska. Erotika jí tedy vůbec není cizí, a tak se rozhodla využít jí pro dobrou věc: záchranu dalšího koutu planety, který chce lidstvo navždy znetvořit… Pod jménem Wendy Night se svléká v horské obci Semmering v Dolních Rakousech, asi 80 km jižně od Vídně. Právě tady se totiž pod kopcem staví kontroverzní Semmerinský úpatní tunel.

„Svlékám se, abych upoutala pozornost světa. Doufám, že ukážu nahou pravdu o této stavbě a skončí to," prohlásila odvážná kráska, která pózuje kompletně nahá a většinou ukazuje směrem ke stavbě. Železniční tunel dlouhý 27 kilometrů má být dokončen v roce 2024 a měl by v místě převzít osobní i nákladní dopravu. Podle Wolfové ovšem „pokračují ve stavbě proti rozhodnutí vrchního soudu. To přeci není možné."

Těžko říct, jak tahle kauza u našich sousedů dopadne. Každopádně burlesque tanečnice by také neměla být nahá a Michaela na fotkách bradavku ukáže. Někdy zkrátka pravidla neplatí, že?

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů