Šíp.deník.cz

Neuvěříte, BEZ ČEHO sportovní kráska Gabriela Soukalová nevyjede na závody!

4 fotografií 4
Gabriela Soukalová
Gabriela Soukalová
Zdroj: Dermacol
Gabriela Soukalová na autogramiádě Sportovní hvězda miluje kosmetiku. Bez líčení nevyjde ani s košem.
Sdílej článek:

Sportovce kromě výsledků většinou nic moc nezajímá. Gabriela Soukalová (25) je ale výjimkou. 

Po úspěšném zakončení biatlonové sezony se Gabriela Soukalová rozhodla udělat radost svým fanouškům a v prodejně kosmetiky pro ně uspořádala svou úplně první letošní autogramiádu. A proč právě v prodejně kosmetiky? Protože je Gábina známá tím, že bez ní nedá ani ránu!

„Výběr místa autogramiády byl jasný hned ze začátku. Od loňského roku jsem tváří značky Dermacol, ale prodejnu v Palladiu jsem ještě neměla možnost navštívit. Takže jsem vlastně spojila příjemné… s ještě příjemnějším," řekla Soukalová, která se prý na fanoušky moc těšila. Protože předpokládala, že se s ní budou chtíti fanoušci i fotit, přišla pro jistotu o chvilku dřív a nechala ruce profesionálních vizážistů, aby dělaly svou práci. Krásně se sice umí nalíčit i sama, ale chtěla mít stoprocentní jistotu, že její make-up vydrží perfektní po celou dobu autogramiády.

Gabriela Soukalová je jasným důkazem, že krása a profesionální sport mohou jít ruku v ruce. A vlastně proč by ne? Konzervativci možná zastávají názor, že sportovkyně o sebe nemusejí tolik pečovat, protože se na nich ctí jiné hodnoty. Ale to je právě omyl, který Gábina jasně vyvrací! „Je pravda, že líčení mám jako každodenní rituál a výjimkou nejsou ani závodní dny. Zastávám názor, že žena by o sebe měla pečovat a vypadat dobře v každé situaci," svěřila se zásadami, které jí lze jen pochválit.

Z počátku se možná jevila ostatním soupeřkám jako trn v oku, protože byla víceméně jediná, která se na závody dostavovala se stejným make-upem, se kterým chodí nejlepší herečky a zpěvačky po červeném koberci. Ovšem sama přiznala, že vyloženě s nevraživostí se u soupeřek nikdy nesetkala. Gábina se prostě a jednoduše cítí mnohem lépe a více svá, pokud je nalíčená, a to i na závodech. „Nevím, zda to můžu přičítat svému působení na poli světového poháru, ale zdá se mi, že čím delší dobu závodím, tím větší počet závodnic se začalo líčit a dbát o svou estetickou stránku," všimla si Soukalová příjemné změny u ostatních sportovkyň.

Jak bude počet závodnic/modelek vzrůstat, to se uvidí až v příští sezoně. Nyní čeká Gábinu dlouhé léto, které ale k překvapení všech netráví biatlonisté válením se u vody a lelkováním.

„Spousta lidí si myslí, že když jsme biatlonisté, trénujeme pouze přes zimu a přes léto odpočíváme. Pravdou ale je, že nám tréninková příprava od jara do podzimu zabere mnohem více času, než samotná závodní sezona. Začínáme trénovat již začátkem května několikrát denně a většinou máme jeden den v týdnu volno, takže žádná dovolená, ale pořádná makačka," přiblížila letní plán naše úspěšná biatlonistka.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů