Šíp.deník.cz

Neuvěříte, co tají policistka Karla z Ulice: V civilu to NENÍ ŽÁDNÁ SLUŠŇAČKA!

V nekonečném seriálu Ulice vypadá herečka Markéta Stehlíková dost uhlazeně, až "šprťácky". Hraje tvrdou policistku Karlu, která snad nemůže mít žádnou neřest nebo tajemství. Ale nenechte se mýlit její rolí, v civilu je sympatická brunetka pravý opak - pořádný živel!

1 / 22
V civilu dokáže herečka hodně překvapit.

Umí i vyděsit.Zdroj: Facebook.com

Kdo se dívá na seriál Ulice, tomu nemohla uniknout role policistky Karly, která se díl od dílu víc a víc vybarvuje. Je to tvrďačka, která si nepustí nikoho k tělu a žije jen pro svou práci kriminalistky. Na svůj osobní život kašle.

Takhle Markétu všichni známe - jako policistku Karlu.Zdroj: Facebook.com

Nebojí se velkých výstřihů.Zdroj: Facebook.com

Tedy jen do té doby, než se jí do cesty připletl barman Kryštof „Mára“ Mareček. Ten se snažil neoblomnou krátkovlásku svádět všemožnými způsoby, ale než mu rázná policistka podlehla, trvalo to hodně dlouho.

Je to krásná holka.Zdroj: Facebook.com

Aby také ne… Policistka Karla po špatných životních zkušenostech nechtěla o mužích ani slyšet. Vyhýbala se jim obloukem a jedinou její životní náplní bylo stopování vrahů. To ji jistým morbidním způsobem uspokojovalo natolik, že jí láska ani nechyběla.

Je i fotogenická.Zdroj: Facebook.com

Jenže nakonec přeci jen svodům „playboye“ Máry podlehla a je z ní něžná zamilovaná dívka jako každá jiná. A to se musí herečce předvádět snadno. Taková je totiž i ve skutečnosti! Chce milovat a být milována. V lásce se jí daří a málokdo ví, že má malou dceru Pepinku.

Jako blondýna.Zdroj: Facebook.com

Přitom Stehlíková stále vypadá jako mladičká nevinná holčička, která snad ještě ani nemůže mít dítě. Ve skutečnosti je ale už dva roky maminkou, jen tuhle skutečnost dokázala dlouho ututlat. Chtěla, aby se lidé hlavně soustředili na její roli Karly a neřešili místo toho její soukromí.

Vypadá nevinně, ale je to dračice.Zdroj: Facebook.com

Jenže musela počítat s tím, že když bude dostávat hodně prostoru v Ulici, tak diváci začnou pátrat, co je ta jejich oblíbená postava vlastně zač. Budou chtít vědět, co v soukromí dělá, jestli je zadaná, co má ráda. A to se také stalo.

To jsou její lásky života - partner s dcerou Pepinkou.Zdroj: Facebook.com

Snad i díky tomu se přišlo na hereččin profil na sociální síti. A už podle je poznat, že nebude žádná šedá myška. Je jedno, že už je maminkou, pro Markétu to evidentně není žádná překážka v tom, aby se dokázala odvázat. Ráda objíždí festivaly, chodí na koncerty a umí i „zakalit“.

Je půvabná.Zdroj: Facebook.com

Před fotoaparátem je to pořádně odvázaná dračice, takovou ji v seriálu asi neuvidíme. Dokáže si na sebe obléct pořádně odvážný outfit, ve kterém jsou vidět její něžná ňadra a úzké boky. Ví, jaké má přednosti a umí je předvést.

Má i krásné nožky.Zdroj: Facebook.com

Maminka malé dcery není žádnou feministkou jako před kamerou. Má ráda muže, stejně jako oni mají rádi ji. Ale máme pro vás špatnou zprávu - tahle sympaťanda už je zadaná. Takže jestli jste měli v plánu zvát ji na rande, rovnou zapomeňte, že by na to přistoupila.

Umí to pořádně rozjet.Zdroj: Facebook.com

Mohla by se z fleku živit jako modelka.Zdroj: Facebook.com

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů