Šíp.deník.cz

Neuvěřitelné: PŘIZABIL zpěváka Michala Hrůzu a soud ho pustil na SVOBODU!

Michal Hrůza se měl vložit do potyčky bývalých hokejových spoluhráčů.
Michal Hrůza se měl vložit do potyčky bývalých hokejových spoluhráčů.
Zdroj: Šíp, Profimedia
Sdílej článek:

Co tomu asi řekne? Zpěvák Michal Hrůza se ještě zdravotně asi psychicky nevzpamatoval z nedávného útoku v nechvalně proslulé Stodolní ulici, a už se musí srovnat s další krutou ranou osudu. Co se stalo?

Jeden z dvojice útočníků, kteří v polovině července v Ostravě napadli a vážně zranili zpěváka Michala Hrůzu, je na svobodě. Krajský soud v Ostravě vyhověl jeho stížnosti proti uvalení vazby  a devatenáctiletý mladík mohl opustit brány žaláře! Druhý obviněný, osmnáctiletý mladík, je i nadále ve vazbě.

„Soud neshledal důvody pro uložení útěkové vazby a neshledal také důvody pro uložení vazby z důvodu ovlivňování svědků," vysvětlil mluvčí soudu poněkud překvapivé rozhodnutí justice.

Zpěvák po rvačce skončil v nemocnici s krvácením do mozku a několik dní ležel v bezvědomí. Po operaci byl v umělém spánku a lékaři jej probudili až 29. července. Pak se sice jeho stav se zlepšil natolik, že 11. srpna Městskou nemocnici v Ostravě opustil, ale vyhráno ještě nemá. Byl převezen do rehabilitačního zařízení v Čechách, kde se pomalu zotavuje z vážných zranění. Trpí výpadky paměti a dezorientací.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů