Šíp.deník.cz

NEUVĚŘITELNÝ plán Michaela Kocába: Proč se brzy stane BEZDOMOVCEM?

4 fotografií 4
Michael Kocáb
Michael Kocáb
Zdroj: Herminapress
Michael Kocáb má pestrý život Michael Kocáb žije v domě společně se svou exmanželkou Michael Kocáb s australským kytaristou Michael Kocáb ve studiu
Sdílej článek:

Michaela Kocába (61) po rozchodu rozhodně nepřestal bavit život. Ba právě naopak. To, co teď vymyslel, je jako dílo puberťáka. Povede se mu jeho ďábelský plán? 

Na tiskové konferenci, kterou Kocáb svolal ve svém nahrávacím studiu, promluvil o natáčení druhé desky s kapelou Aftershocks. Novinářům zde představil australského kytaristu Glenna Proudfoota a čerstvě natočený videoklip. Objevují se v něm také Iva Pazderková nebo Jana Kratochvílová.

Kocáb teď ovšem také uvažuje o navázání spolupráce s Ozzy Osbournem nebo se syny Franka Zappy. Hudebník se svěřil, jak neuvěřitelně před lety navázal vztah právě s Frankem Zappou.

"S Ozzy Osbournem by to určitě bylo dobrodružství, které možná podniknu. Nejraději bych udělal to, co v mládí. Tehdy jsem se prostě postavil před Zappův barák," vyprávěl hudebník, který tehdy vyrazil přímo do Hollywoodu. Jako kluk ze socialistické země se však horko těžko dostal sotva k adrese této legendy. Potom stál v horku před jeho domem tři hodiny.

"Po třech hodinách Zappa vylezl z domu a šel vyhodit odpadky. Přistoupil jsem k plotu a on začal utíkat ke dveřím, že ho chci zavraždit jako Lennona. Mával jsem na něj svou deskou Odyssea a říkal jsem, že si chci promluvit. Nakonec si vzal tu desku a na patnáct minut zmizel, šel si ji poslechnout," pochlubil se Kocáb.

"Potom mě vzal dovnitř a tři hodiny jsme si povídali, rozebírali mé skladby a stali se z nás kamarádi. Poznal ve mně kolegu," dodává hudebník.

Že by mu to s Osbournem vyšlo stejnou metodou si Kocáb nemyslí, na Ozzyho si ale skutečně dělá zálusk.

"Mohl bych si hrát před jeho domem na bezdomovce. Třeba by se mu mě zželeho, dal by mi jídlo a já bych mu začal vyprávět o mé hudbě," přemítal Kocáb. "Tohle není plán, jenom klukovina, ale něco mi říká, že mi to s ním vyjde," dodává hudebník s nadějí.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů